הצעה I בקרה על משתמש חדש
-
@יוסי-מחשבים אגב אני מאוד מאוד מקווה שאני לא יצטרך להגיע לזה היה מספיק לי פעם אחת!!!!
-
@ישראל10 אמר בהצעה I בקרה על משתמש חדש:
@מוטי-ברנד בממוצע, כל משתמש הורחק אי פעם...
לא?אני ב"ה עדיין לא הורחקתי
-
לא?אני לא...
משתמש חדש צריך לדעת שלא צריך ישר להפציץ בהודעות, צריך ראשית לראות כמה זמן איך הפורום מתנהל, ובהמשך לכתוב הודעות, אני הייתי מציע שמשתמש חדש לא יוכל לכתוב הודעות בפורום במשך 3 ימים, בהם יוכל לצפות מהצד.
אפשרות שנייה: משתמש חדש לא יוכל לפתוח נושאים במשך 3 ימים רק להגיב.
מה אתם אומרים? -
רק שיהיה ברור
@שמואל לא אדם רע , ההיפך מזה - הוא בנה מעצמו פורום , בלי שחברי הפורום יתנו משהו מעצמם , והוא דאג (ועדיין דואג)שלנו יהיה פורום מושקע ועל רמה ומעוצב , ויש עוד הרבה דברים שהוא עשה.
ואני חושב שזה מינימום מיצדנו לשמור על החוקים של הפורום ולדאוג שהוא ישאר על רמה
אז אם שמואל הרחיק מישהו זה לא סתם (אני לא מאשים אף אחד) -
-
@יוסי-מחשבים אבל זה לא נכון בדיוק כי הרבה משתמשים התחברו לפורום כי היו צריכים עזרה דחוף ולכן אם הם יצטרכו לחכות 3 ימים נראה לי שזה לא כל כך רלוונטי בהתחלה תחשוב לבד לכמה פורומים נרשמת כי היית צריך משהו מהפורום ההוא ובגלל שזה לא משהו שהיית צריך אחרי זה שכחת בכלל שזה קיים
-
@יוסי-מחשבים @מוטי-ברנד אולי אפשר לעשות שמשתמש חדש לא יוכל לפתוח ולהגיב למשך שעה מאז הפתיחה, ויהיה הודעה, מכיוון שאתה משתמש חדש, נתנו לך זמן כדי שתוכל לקרא את חוקי הפורום...
@שמואל @אלישי -
אולי אפשר לעשות שמשתמש חדש לא יוכל לפתוח ולהגיב למשך שעה מאז הפתיחה, ויהיה הודעה, מכיוון שאתה משתמש חדש, נתנו לך זמן כדי שתוכל לקרא את חוקי הפורום...
זה לא יהיה מוזר קצת? ב נראה לך שאחרי זה יקראו כולם את התקנון + ההדרכה של @מתחיל-מומחה ?
-
@יוסי-מחשבים אמר בהצעה I בקרה על משתמש חדש:
לא?
אני לא...
משתמש חדש צריך לדעת שלא צריך ישר להפציץ בהודעות, צריך ראשית לראות כמה זמן איך הפורום מתנהל, ובהמשך לכתוב הודעות, אני הייתי מציע שמשתמש חדש לא יוכל לכתוב הודעות בפורום במשך 3 ימים, בהם יוכל לצפות מהצד.
אפשרות שנייה: משתמש חדש לא יוכל לפתוח נושאים במשך 3 ימים רק להגיב.
מה אתם אומרים?בשביל לצפות מהצד -הוא כבר עשה את זה בטח לפני שהוא הגיע לאתר דרך קישור וראה מה הולך ואז נרשם לא?
-
@משה-מזרחי שוב,
זה יתן למשתמש הבנה שהחוקים כאן זה לא בשביל הפרוטוקול, אלא ל"מעשה".הצעה יותר טובה, כמו בגוגל, שיעשו דבר של 5 דקות אחרי ההרשמה שבמקום כל הנושאים יהיה את הכללים, ואם אתה נמצא ברצף במקום אחד, מן הסתם שתקרא... ורק אחרי 5 דקות יציג את הלחצן של "מאשר את כללי התקנון"...
כמובן אני לא קראתי את כל הכללים, אבל אני רואה מה אנשים עושים, ולומד לבד... ככה אני לא כל פעם צריך לבדוק בכללים האם זה בסדר....
-
@משה-מזרחי אמר בהצעה I בקרה על משתמש חדש:
@1divid
לא תמיד
לפעמים מחפשים נוקיה / תוכנות וכו' וזה מוצא בפורוםנכון אבל הוא לא יכול להוריד או לראות קבצים לכן הוא מסתכל באתר ואחרי זה הוא נרשם לא ככה?
-
@זאבי1 אמר בהצעה I בקרה על משתמש חדש:
@משה-מזרחי שוב,
זה יתן למשתמש הבנה שהחוקים כאן זה לא בשביל הפרוטוקול, אלא ל"מעשה".הצעה יותר טובה, כמו בגוגל, שיעשו דבר של 5 דקות אחרי ההרשמה שבמקום כל הנושאים יהיה את הכללים, ואם אתה נמצא ברצף במקום אחד, מן הסתם שתקרא... ורק אחרי 5 דקות יציג את הלחצן של "מאשר את כללי התקנון"...
כמובן אני לא קראתי את כל הכללים, אבל אני רוצה מה אנשים עושים, ולומד לבד... ככה אני לא כל פעם צריך לבדוק בכללים האם זה בסדר....
חמור ביותר עכשיו אני מדווח לצוות
-
@1divid אמר בהצעה I בקרה על משתמש חדש:
@זאבי1 אמר בהצעה I בקרה על משתמש חדש:
@משה-מזרחי שוב,
כמובן אני לא קראתי את כל הכללים, אבל אני רוצה מה אנשים עושים, ולומד לבד... ככה אני לא כל פעם צריך לבדוק בכללים האם זה בסדר....
חמור ביותר עכשיו אני מדווח לצוות
יש פה מישהו שבאמת קרא את כל הכללים? קראתי חלק שאני חושב שנוגע אליי...
-
@1divid
בדיוק ערכתי@משה-מזרחי אמר בהצעה I בקרה על משתמש חדש:
ואז רק מתחבר להוריד , ועל הדרך שואל שאלות , וכמובן מספים