הצעה I בקרה על משתמש חדש
-
@חברים אמר בהצעה I בקרה על משתמש חדש:
@1divid אמר בהצעה I בקרה על משתמש חדש:
זה לא אישי או רק פה תמצא לי מישהו שנכנס לאתר וקרא את התקנות(מישהו פעם קרא את התקנות של אלי אקספרס לא אז....)
אני מסכים, שבאתרים אחרים אולי לא קוראים את התקנון וכדו'.
אבל נדמה לי שזה כלל לא דומה קריאת תקנות של אלי אקספרס וכדו' (כפי שהנ"ל הביא לדוגמא), לבין פורום.אתרים אחרים, אתה לא הולך להתכתב שרשורים עם משתמשים אחרים הלוך ושוב, משא"כ פורום נוצר לדבר הזה (התכתבות וכדו'), ולכך נדמה לי שחובה לקרוא את 'חוקי הפורום' לפני ההשתמשות בפורום.
כך נראה לעניית דעתי הקטנה.
נ.ב. לא לקחת זאת אישי.
אני לא חולק עליך רבי ומורי סתם מנסה להסביר את הצד השני הבנתה
-
@איש-אמת צוות הפיקוח לא מרחיק משתמשים רק למנהלים יש הרשאה לעשות זאת, שמואל רוצה שהפורום כאן יהיה יותר מכובד מכל פורום אחר ולכן הוא מחייב לקרא את חוקי הפורום ולפעול על פיהם, מי שהורחק יכול לחזור עם שם משתמש אחר ולשמור על חוקי הפורום, הוא אפילו יכול לבקש משמואל לחזור לאותו שם משתמש שהיה לו.
יש דברים שניתן להעיר עליהם כמו כותרת לא תקינה, שיח לא מכבד וכד', אבל בקשת משחקים לדוגמא, זה לא הוגן, כי איך אתה מבקש משהו בפורום מבלי לבדוק מהי מטרת הפורום?! -
@יוסי-מחשבים אתה צודק, אבל למעשה קורה שעוד פעם ועוד פעם משתמש חדש עובד על התקנון...
אולי אפשר להוסיף על מה שכבר @מנהל-ראשי עשה, שכשנרשמים יש את חוקי הפורום, לא רק שיהיה כתוב יש לקרא את חוקי הפורום, אלא שיהיה כתוב [באדום גדול כזה....(או שלא). באי קריאת חוקי הפורום, הנך מסתכן ברחקה מיידית, וכו'. -
@יוסי-מחשבים אבל אין איך לפנות ברגע שהורחקת
למשל אני פעם הורחקתי רק בגלל שלא כתבתי בכותרת לפני הבקשה """עזרה""" וזאת למרות שהשתמשתי אז המון בפורום וחשבתי הרבה מה לכתוב ומה לא לכתוב ולא היה לי מה לעשות בענין הנס שזה היה רק שעה כי זה היה שעה נוראית עם הסמל """מורחק""" -
-
@יוסי-מחשבים אגב אני מאוד מאוד מקווה שאני לא יצטרך להגיע לזה היה מספיק לי פעם אחת!!!!
-
@ישראל10 אמר בהצעה I בקרה על משתמש חדש:
@מוטי-ברנד בממוצע, כל משתמש הורחק אי פעם...
לא?אני ב"ה עדיין לא הורחקתי
-
@ישראל10 אמר בהצעה I בקרה על משתמש חדש:
@מוטי-ברנד בממוצע, כל משתמש הורחק אי פעם...
לא?אני לא...
משתמש חדש צריך לדעת שלא צריך ישר להפציץ בהודעות, צריך ראשית לראות כמה זמן איך הפורום מתנהל, ובהמשך לכתוב הודעות, אני הייתי מציע שמשתמש חדש לא יוכל לכתוב הודעות בפורום במשך 3 ימים, בהם יוכל לצפות מהצד.
אפשרות שנייה: משתמש חדש לא יוכל לפתוח נושאים במשך 3 ימים רק להגיב.
מה אתם אומרים? -
רק שיהיה ברור
@שמואל לא אדם רע , ההיפך מזה - הוא בנה מעצמו פורום , בלי שחברי הפורום יתנו משהו מעצמם , והוא דאג (ועדיין דואג)שלנו יהיה פורום מושקע ועל רמה ומעוצב , ויש עוד הרבה דברים שהוא עשה.
ואני חושב שזה מינימום מיצדנו לשמור על החוקים של הפורום ולדאוג שהוא ישאר על רמה
אז אם שמואל הרחיק מישהו זה לא סתם (אני לא מאשים אף אחד) -