הגבלת זמן לשימוש במחשב
-
למישהו יש מושג כיצד גורמים שכל פרק זמן מסוים של שימוש במחשב תעלה הודעה הדורשת מהמשתמש לבדוק שאין משתמש אחר המעוניין במחשב או לסיים את השימוש?
-
אפשרי לעשות מתזמן משימה שיפעיל כל שעה למשל, קובץ וורד או TXT או שיפתח תמונה ששם יהיה כתוב ההודעה הזו
-
למישהו יש מושג כיצד גורמים שכל פרק זמן מסוים של שימוש במחשב תעלה הודעה הדורשת מהמשתמש לבדוק שאין משתמש אחר המעוניין במחשב או לסיים את השימוש?
@מתלמד-צעיר אמר בהגבלת זמן לשימוש במחשב:
הכי פשוט עם סייפר- יש מקומות שכל 10 דק' המחשב דורש כניסה חדשה
בהצלחה -
הכי פשוט עם סייפר- יש מקומות שכל 10 דק' המחשב דורש כניסה חדשה
בהצלחה -
@MERS אמר בהגבלת זמן לשימוש במחשב:
הכי פשוט עם סייפר
מה זה?
תכנה חינמית מוצלחת [לטעמי כמשתמש- לא מפעיל של עמדות אוצה"ח]
מצו"ב קישור לאתר פורום סייפר
בהצלחה -
@MERS אמר בהגבלת זמן לשימוש במחשב:
הכי פשוט עם סייפר
מה זה?
תכנה חינמית מוצלחת [לטעמי כמשתמש- לא מפעיל של עמדות אוצה"ח]
מצו"ב קישור לאתר פורום סייפר
בהצלחה@MERS יש לי היום תוכנה שחוסמת בצורה הרבה יותר מוצלחת (ממה שברפרוף על האתר הבנתי)
ואני מצרף אותה newdesktop.exe
אבל א. אני לא מצליח לערוך בה שינויים: רזולוציה, הוספת תוכנות וכד'
ב. אני רוצה להגביל שבשעת הסדר השימוש יוגבל לשתי דקות אא"כ אין ממתינים בתור
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות