הדפסה מאוצר החכמה ל pdf
-
@ספרא אמר בהדפסה מאוצר החכמה ל pdf:
כנראה שייך כל השאלה זה איך
אבל אולי אפשר להמיר את הפרומט שזה סגור לPDF?אני לא מאמין שזה שייך- נכון להיום עוד לא הצלחתי למצוא שום תכנה שפותחת את הקבצים של הספרים שבדיסק שלהם אבל אם תמצא אדרבה אני אשמח לקבל גם
בהצלחה -
תוכנה אין כי זה קובץ DjVu Document אבל הם שינו שם דברים
אם תמצא מישהו שיודע מה צריך לכתוב אני מאמין שיהיו כאן מומחים שיכתבו איזה סקריפט שעושה את זה אוטומטית לטובת כל מי שצריך- או שתתייג איזה מישהו שמבין בזה יותר ואולי הוא יוכל לגלות לבד מה צריך לכתוב
-
במקרה נתקלתי בדיון כאן ולמרות שכבר עבר הרבה זמן אני יגיב לשאלה איך ניתן להדפיס כקובץ PDF ולהתגבר על החסימה של אוצר החכמה שנותן עד 20 עמודים וכדומה..
אז חבר אמר לי מזמן שמה שהוא עשה שהוא התקין איזה שהוא מדפסת PDF ואח"כ שינה את שם המדפסת לשם אחר שלא כולל את המילה "PDF" והוא אמר לי שאז התוכנה של אוצר החכמה לא מזהה שאתה מדפיס לקובץ PDF וניתן לשמור ספרים שלמים ללא הגבלה,
אני אישית לא בדקתי את זה היות ואין לי "אוצר החכמה"...
יתכן שכדאי לתת למדפסת PDF שם של מדפסת מסויימת "שהשם של המדפסת יראה מקורי וזהה לאחד מהמדפסות הקיימים בכל הגלובוס כולו"
בהצלחה, אם מישהוא הצליח שיעדכן.. תודה.
-
@simcha33345 אמר בהדפסה מאוצר החכמה ל pdf:
במקרה נתקלתי בדיון כאן ולמרות שכבר עבר הרבה זמן אני יגיב לשאלה איך ניתן להדפיס כקובץ PDF ולהתגבר על החסימה של אוצר החכמה שנותן עד 20 עמודים וכדומה..
אז חבר אמר לי מזמן שמה שהוא עשה שהוא התקין איזה שהוא מדפסת PDF ואח"כ שינה את שם המדפסת לשם אחר שלא כולל את המילה "PDF" והוא אמר לי שאז התוכנה של אוצר החכמה לא מזהה שאתה מדפיס לקובץ PDF וניתן לשמור ספרים שלמים ללא הגבלה,
אני אישית לא בדקתי את זה היות ואין לי "אוצר החכמה"...
יתכן שכדאי לתת למדפסת PDF שם של מדפסת מסויימת "שהשם של המדפסת יראה מקורי וזהה לאחד מהמדפסות הקיימים בכל הגלובוס כולו"
בהצלחה, אם מישהוא הצליח שיעדכן.. תודה.
סתם ככה עדיף שתפתח נושא חדש כי הצוות פיקוח לא אוהב שמגיבים לנושא אחרי הרבה זמן
-
@mers אמר בהדפסה מאוצר החכמה ל pdf:
תוכנה אין כי זה קובץ DjVu Document אבל הם שינו שם דברים
אם תמצא מישהו שיודע מה צריך לכתוב אני מאמין שיהיו כאן מומחים שיכתבו איזה סקריפט שעושה את זה אוטומטית לטובת כל מי שצריך- או שתתייג איזה מישהו שמבין בזה יותר ואולי הוא יוכל לגלות לבד מה צריך לכתוב
השאלה הבאה יהא איך ניתן להדפיס קבצים של עוז והדר או שו"ע פרידמן.
-
@yaakovsas אמר בהדפסה מאוצר החכמה ל pdf:
@mers א. מתקינים את התוכנה בקובץ UBC.
ב. נכנסים לתיקיה CRACK, עושים על הקובץ udceng העתק.
ג. נכנסים ל- C:\WINDOWS\system32\spool\drivers\w32x86\3, ומדביקים שם.
ד. נכנסים ל- C:\WINDOWS\system32\spool\drivers\x64\3, ומדביקים שם.צריך לתייג את @י-הודה
-
@mers א. מתקינים את התוכנה בקובץ UBC.
ב. נכנסים לתיקיה CRACK, עושים על הקובץ udceng העתק.
ג. נכנסים ל- C:\WINDOWS\system32\spool\drivers\w32x86\3, ומדביקים שם.
ד. נכנסים ל- C:\WINDOWS\system32\spool\drivers\x64\3, ומדביקים שם.באיזה תוכנה אתה מדבר?
הקישור שהבאת הוא מוגבל בזמן ונמחק כשנעשות כמה הורדות במקביל
אשמח שתעלה שוב לגוגל דרייב או גמבו מייל -
@mers אמר בהדפסה מאוצר החכמה ל pdf:
@י-הודה אמר בהדפסה מאוצר החכמה ל pdf:
@mdy אבל זה מביא חותמת גדולה בתחתית העמוד בשטח נרחב ומסתיר חלק מהמילים עשיתי את זה היום וככה יצא לי
היה באפשהו פריצה עם הוראות ואז אין את החותמת הנ"ל
איך עושים זאת והיכן הפריצה?
-
@שלום-רב בשביל זה צריך לקרוא עד הסוף....
קישור מתוקן נא לעדכן אם יש בעיות