איך מתקינים מכונה וירטואלית להפעלת ווינדוס 7 בווינדוס 10
- 
@איציק-דייטש אמר באיך מתקינים מכונה וירטואלית להפעלת ווינדוס 7 בווינדוס 10: יש קייגן, חבל להתקין פרוץ @בנצי-20 יש גרסה חינמית רשמית שלהם, אני חושב שזה יותר פשוט... (תחפש ותמצא) 
- 
@בנצי-20 יש גרסה חינמית רשמית שלהם, אני חושב שזה יותר פשוט... (תחפש ותמצא) @תורה-צוה-לנו-משה אמר באיך מתקינים מכונה וירטואלית להפעלת ווינדוס 7 בווינדוס 10: @בנצי-20 יש גרסה חינמית רשמית שלהם, אני חושב שזה יותר פשוט... (תחפש ותמצא) למה לא פרו? 
 מה יותר פשוט מקייגן? 
- 
@תורה-צוה-לנו-משה אמר באיך מתקינים מכונה וירטואלית להפעלת ווינדוס 7 בווינדוס 10: @בנצי-20 יש גרסה חינמית רשמית שלהם, אני חושב שזה יותר פשוט... (תחפש ותמצא) למה לא פרו? 
 מה יותר פשוט מקייגן? @בנצי-20 אני לא יודע, הוא אומר שהאנטי וירוס חוסם לו אותו... ">< 
- 
@בנצי-20 אני לא יודע, הוא אומר שהאנטי וירוס חוסם לו אותו... ">< @תורה-צוה-לנו-משה את הפרוץ 
 אבל לא צריך להתקין פרוץ
 שיתקין את הרשמי
 וירשום את מפתח נמוצר
- 
@תורה-צוה-לנו-משה את הפרוץ 
 אבל לא צריך להתקין פרוץ
 שיתקין את הרשמי
 וירשום את מפתח נמוצר@A0533057932 ברור. 
 הדגשתי שיש חלק מסויים (VMPLAYER אני חושב) שהוא חינמי לחלוטין ולא צריך אפילו מפתח מוצר. (רק אין בו הרבה פונקציות-על שיש במלא)
- 
@בנצי-20 אני לא יודע, הוא אומר שהאנטי וירוס חוסם לו אותו... ">< @תורה-צוה-לנו-משה אמר באיך מתקינים מכונה וירטואלית להפעלת ווינדוס 7 בווינדוס 10: @בנצי-20 אני לא יודע, הוא אומר שהאנטי וירוס חוסם לו אותו... ">< הוא לא דיבר על הקייגן, הקייגן פשוט נותן לך מפתח מוצר 
- 
פוסט זה נמחק!
- 
@איציק-דייטש אמר באיך מתקינים מכונה וירטואלית להפעלת ווינדוס 7 בווינדוס 10: יש קייגן, חבל להתקין פרוץ