עזרה הדדית לשיומי הכשר
-
@חנון-המרבה בעז"ה נתקן בגרסה הבאה
אבל אני צריך לדעת בדיוק מה עושים כלומר:
או שנגדיר שבשיחה תמיד פועל המסך או לחילופין שנעשה הגדרה למשתמש כמה זמן באמצע שיחה המסך ישאר דלוק (במחשבה שניה אפשה לשים שם גם את האופציה הראשונה שיהיה דלוק כל הזמן בתוך ההגדרה הנ"ל)
או שפשוט נעשה שבלחיצה על כל מקש גם כשזה כבוי זה יעשה את הפקודה בלי ללחוץ פעם שניה
@חנון-המרבה לא הבנתי מה הצורך הנ"ל שונה ברמקול מברגיל? -
@Qin-Kosher אמר בעזרה הדדית לשיומי הכשר:
@חנון-המרבה בעז"ה נתקן בגרסה הבאה
אבל אני צריך לדעת בדיוק מה עושים כלומר:
או שנגדיר שבשיחה תמיד פועל המסך או לחילופין שנעשה הגדרה למשתמש כמה זמן באמצע שיחה המסך ישאר דלוק (במחשבה שניה אפשה לשים שם גם את האופציה הראשונה שיהיה דלוק כל הזמן בתוך ההגדרה הנ"ל)
או שפשוט נעשה שבלחיצה על כל מקש גם כשזה כבוי זה יעשה את הפקודה בלי ללחוץ פעם שניה
לעשות שלחיצה על כל מקש יעשה את הפעולה מומלץ אם כי זה טיפה סיכון שילחץ סתם.
לגבי ההגדרות משך שיחה נראה לי שתאורת מקשים מואר תמיד - זה מיותר.
ומענין לענין - כיום אין אפשרות מחיקת מספרים שהוקשו תוך כדי שיחה וכן אי אפשר לשמור את המספרים שהוקשו תוך כדי שיחה לאיש קשר וכדו'.@חנון-המרבה לא הבנתי מה הצורך הנ"ל שונה ברמקול מברגיל?
פשוט מאוד, כי כשלא על רמקול אי אפשר לעשול במכשיר כלום חוץ מלדבר (ולהקיש מספרים מדי פעם) משא"כ על רמקול אתה יכול להשתמש בנתיים בפלפון כמו רגיל אז ההגדרות של התאורה גם צריכים להיות כרגיל... ודו"ק
-
כאן ניתן לשאול שאלות בנוגע למכשיר
המדור הראשון מיועד רק לטיפים
תודה על שיתוף הפעולהלתשומת לבך @Qin-Kosher https://mitmachim.top/post/12461
-
-
ביומן שיחות אין מונה-שיחות-כללי נכנסות/יוצאות.
-
אין כל צורך להאריך את התאורה
מה שקורה היום בc2 וב208 שלחיצה על מקש מועילה גם אם המסך לא דולק ואז אין ענין להאריך את משך התאורה. -
@חנון-המרבה אם הם לא יפתחו נקודות שירות לעדכון זה לא יהיה אפשרי.
-
כשיש לי אייקון של תא קולי, איך אני יכול לדעת מאיזה סים זה?!
-
@Qin-Kosher יש אפשרות דחיה לא רק למספר שלם מסוים אלא גם לכל מספר שמתחיל בספרות מסויימות. לדוגמה כל מספר שמתחיל בספרות 077 או 072 וכדו' ?
-
@יצח-ק אמר בעזרה הדדית לשיומי הכשר:
@Qin-Kosher יש אפשרות דחיה לא רק למספר שלם מסוים אלא גם לכל מספר שמתחיל בספרות מסויימות. לדוגמה כל מספר שמתחיל בספרות 077 או 072 וכדו' ?
ידוע בטיפול מקווה שבגרסה הבאה
-
@ARI אמר בעזרה הדדית לשיומי הכשר:
אני לא בטוח שזה המקום.. אבל חבר שלי שהוא פותח את איגו הוא נסגר מיד (אחרי הלודינג ישראל)
יש דרך לעזור לוו או רק לגשת למרכז שירות?שיכניס את הסים במגירה בחור הפנימי יותר
-
יש אפשרות להגביה את השמע, אני שומע חלש ונמוך מה שהשני מעבר לקו מדבר אלי. אותו בן אדם שמדבר איתי מאותו מכשיר - כשאני מדבר איתו ב-C2 אני שומע ברור, ז"א שהבעיה פה במכשיר.