סקר האם לפתוח קטגוריה של גרפיקה ועיצוב
-
אולי אפשר לעשות אפשרות שלישית, שיהיה רק מדורים שקשורים לחלק הטכני של הגרפיקה, בלי התערבות של טעם וריח... @איציק-דייטש ?
-
@איציק-דייטש אמר בסקר האם לפתוח קטגוריה של גרפיקה ועיצוב:
@פלורידה אתה רואה כמה תומכים אז אתה נסוג
מעולם לא הבעתי עמדה שונה מזו. (תעקוב אחר ההצבעות שלי...) אגב אחוזי התמיכה, מסיגים גם את אחרוני הספקנים בצורך.
ומה אתה אומר על זה?@פלורידה אמר בסקר האם לפתוח קטגוריה של גרפיקה ועיצוב:
שיהיה רק מדורים שקשורים לחלק הטכני של הגרפיקה, בלי התערבות של טעם וריח...
-
@פלורידה אמר בסקר האם לפתוח קטגוריה של גרפיקה ועיצוב:
ומה אתה אומר על זה?
אם כבר פותחים מדור של גרפיקה למה רק חצי??
-
@איציק-דייטש למה לקבל את הצרות שהיא תביא בכנפיה, קח הטוב הטוב ותשליך את הקליפה.........
-
@פלורידה איזה צרות????
חבורת נערות סמינר עליזות, שאינן מתעניינות כלל בטכנולוגיה, יתערבו בצורה משפילה בעניינים הנידונים כאן ועומדים ברומו של עולם. (לזה @קטונתי מנסה לרמוז לך כבר לפני 5 שעות)
-
@פלורידה אוואוואוו... למה לא להרחיב את הפורום לעוד נושאים, וגרפיקה נמצא גם בקטגוריה של טכנולוגיה
נכון! תלוי כמובן איזה חלק בגרפיקה, אם אתה עושה אפשרות להעלות סקיצות לחלון ראוה, וכדו', חוו''ד בעיצוב עלוני בית ספר, פידבקים לעבודות סמינריוניות, אתה מביא לפורום טכנולוגי, ציבור שאינו שייך לטכנולוגייה כי הוא זה, והשאלה היחידה שישאלו כאן שוב ושוב, איפה נמצא השיפט במחשב פנטיום 4
הצעה: לפתוח פורום חדש לגרפיקה, בחינם. או להקצות מקום לנושאים טכנולוגיים בלבד הקשורים לגרפיקה -
@פלורידה שמע... אתה די צודק...
להעלות סקיצות לחלון ראוה, וכדו', חוו''ד בעיצוב עלוני בית ספר, פידבקים לעבודות סמינריוניות
בזה אתה צודק, את זה לא צריך פה...
הצעה לפתוח פורום חדש לגרפיקה.:
יש פורומים לגרפיקה שעולים כסף... לפתוח חדש לא ילך
-
יש פורומים לגרפיקה שעולים כסף... לפתוח חדש לא ילך
דוקא משום שעולה כסף, מאוד מסתבר שבחינם יצליח.
-
אני דווקא לא רואה בקטגוריה נוספת זילותא בפורום לדעתי זה רק יועיל לפורום.
אבל אם זה כל כך מפריע אולי אפשר שכל הפוסטים בקטגוריה הזו לא יכנסו לפוסטים אחרונים של כלל הפורום, אלא רק מי שמעניין אותו והוא מבין בגרפיקה יכנס לקטגוריה הנל. ואז זה כמו פורום נפרד.
וודאי שצריך גם צוות פיקוח לקטגוריה הזו. -
@ntz אמר בסקר האם לפתוח קטגוריה של גרפיקה ועיצוב:
אני דווקא לא רואה בקטגוריה נוספת זילותא בפורום לדעתי זה רק יועיל לפורום.
אבל אם זה כל כך מפריע אולי אפשר שכל הפוסטים בקטגוריה הזו לא יכנסו לפוסטים אחרונים של כלל הפורום, אלא רק מי שמעניין אותו והוא מבין בגרפיקה יכנס לקטגוריה הנל. ואז זה כמו פורום נפרד.
וודאי שצריך גם צוות פיקוח לקטגוריה הזו.כבר עדיף פורום נפרד לגמרי. מי מרים את הכפפה (לפני שהיא תיפול על הפורום שלנו)? @FSHLOMO ? @איציק-דייטש ? @ntz @qwq ? @משתמש-מקצוען @ראובן-שבתי???????..
-
@פלורידה מי ישלם שרת אחסון? דומיין?
:::
הספמארים שימלאו את הפורום
:::
-
@פלורידה נראה לי הגזמת לא?
אני מסכים שזה סיכון קצת מצד ספאמרים
אבל בכל זאת זה תחום כל כך גדול ומעניין
קצת עזרה באפטר אפקט לא יזיק רק היום בזבזתי על זה כמעט שעתיים ולא היה למי לפנות
אולי כדאי באמת לחשוב על זה
וצריך להיות פורמט ברור אבל זה חייב לעבור אישור של שמואל כי סיכון גדול של בלבול ראש