פתיחת קטגוריה - גרפיקה ועיצוב. לאחר שפורום מקצועות נהיה בתשלום
-
@איציק-דייטש אמר בפתיחת קטגוריה - גרפיקה ועיצוב. לאחר שפורום מקצועות נהיה בתשלום:
@FSHLOMO אמר בפתיחת קטגוריה - גרפיקה ועיצוב. לאחר שפורום מקצועות נהיה בתשלום:
אבל אם כבר עושים שיהיה בחנם!
זה מה שכולם מבקשים פה!!!
@ashilul אמר בפתיחת קטגוריה - גרפיקה ועיצוב. לאחר שפורום מקצועות נהיה בתשלום:
@FSHLOMO אמר בפתיחת קטגוריה - גרפיקה ועיצוב. לאחר שפורום מקצועות נהיה בתשלום:אבל אם כבר עושים שיהיה בחנם!
ברור!
על זה מדברים, שפרום מקצועות עולה כסף, לכן אנחנו רוצים. (לכן וגם בגלל)יאללה כתבתי בשביל ששמואל יראה שהרבה אנשים מעונינים כמה שיותר הוא יראה יש יותר צאנסים שהוא יפתח
-
בנתיים ממה שראיתי לאורך הזמן (יתכן מאד ואני טועה) חוץ מבקשות ללוגו לא היה כאן דיונים של גרפיקה
-
@A0533057932 אמר בפתיחת קטגוריה - גרפיקה ועיצוב. לאחר שפורום מקצועות נהיה בתשלום:
בנתיים ממה שראיתי לאורך הזמן (יתכן מאד ואני טועה) חוץ מבקשות ללוגו לא היה כאן דיונים של גרפיקה
כמובן כי אין פורום מסודר!!!
-
מחכים לזה מקווה שילך!!!
-
@פרסום-כריש לא
כי מי שזה באמת העיסוק שלו נמצא במקצועות או בפרוג -
@A0533057932 כי אף אחד לא יודע וחושב איפה לפתוח נושאים על זה, והנה הוכחה לכך שברגע שפתחו פוסט בנושא גרפיקה כולם קפצו על זה
-
@איציק-דייטש אמר בפתיחת קטגוריה - גרפיקה ועיצוב. לאחר שפורום מקצועות נהיה בתשלום:
נראה לי שזה ירענן את הפורום ויש פה הרבה מעצבים.
הפורום מרוענן מספיק
אין לכאורה צורך לגלוש לנושא שהוא ללא קשר לטכנולוגיה -
@איציק-דייטש כולם?
-
אני מחובר גם בפרוג אבל מאז שזה עולה כסף כמעט ופרשתי משם לגמרי!
-
-
@איציק-דייטש כמה 10?
מתוך 5700 -
@A0533057932 אמר בפתיחת קטגוריה - גרפיקה ועיצוב. לאחר שפורום מקצועות נהיה בתשלום:
אין לכאורה צורך לגלוש לנושא שהוא ללא קשר לטכנולוגיה
זה כן קשור לטכנולוגיה
-
@איציק-דייטש זה לא
במחילה ממך אין קשר בין גרפיקה לטכנולוגיה -
פוסט זה נמחק!
-
@איציק-דייטש כמה 10?
מתוך 5700השאר ראו ש 10 קפצו אז הם לא רצו להתערב, אבל אם יפתחו קטגוריה תראה איך שהרבה יקפצו על זה
-
פוסט זה נמחק!
-
@איציק-דייטש באיזה נושא הקטגוריה תעסוק?
תפרט
בשאלה מי יכול להכין לי לוגו?
במדריכים לפוטושופ וכדו' (יש מדריכים יפים מאד במקצועות)
במה? -
פוסט זה נמחק!
-
@A0533057932 אגב כשפתחתי בעבר פוסט שכזה, תגובתו של שמואל היה שיש פורום אחרים לזה כמו מקצועות ולא הייתה לא שום טענה שזה לא קשור לטכנולוגיה, אז מאחר שמקצועות נהיה בתשלום פתחתי שוב את הנושא