מידע על שיתוף אינטרנט דרך נקודה חמה - למה אי אפשר להיכנס לכל האתרים במחשב
-
@שלום-כהן אמר במידע על שיתוף אינטרנט דרך נקודה חמה - למה אי אפשר להיכנס לכל האתרים במחשב:
כמובן שברגע שהמכשיר כבר מוכן עם הגירסא, לא ניתן לערוך את הקובץ הזה יותר כדי להוסיף/להסיר אתרים מהרשימה . מפתחי הגירסא חוסמים מן הסתם גישה לקובץ הזה.
מה הרמה של החסימה הזאת סתם רוט פשוט או שמקודד בקוד?
-
אני נמצא בגרסה של גולד תקשורת בוסקילה @M-H-B . אני משתמש בנקודה חמה עם סים נטפרי וזה ממש מגביל אותי. אבל אני מבין שזה קצת עוזר למי שמשתמש עם סים פרוץ. השאלה היא למה חסומים עוד הרבה אתרים אחרים. לדוגמא, אתר של השירות המטאורולוגי חסום ללא שום סיבה בעולם. ויש עוד דוגמאות. זה ממש לא אחיד. זה לא שחוסמים את כל האתרים הבעייתים לפי רשימה. ניסיתי לשאול את @M-H-B והוא אמר שינסה לבדוק את העניין. אולי יש לו כבר תשובה?
-
פוסט זה נמחק!
-
@A0533057932 אמר במידע על שיתוף אינטרנט דרך נקודה חמה - למה אי אפשר להיכנס לכל האתרים במחשב:
@ליבל יש גם במחשב
אבל במחשב אין איך להגביל גישה לקובץ הנ"ליש (רק בצאט...)
-
@שלום-כהן אמר במידע על שיתוף אינטרנט דרך נקודה חמה - למה אי אפשר להיכנס לכל האתרים במחשב:
@איש-אמת אני לא מתכוון להרחיב מידע על החסימה כלל אתה בטח מבין למה. ואני מצפה מאנשים שלא ימשיכו לשאול פה על זה כי אני רק באתי להסביר פה את הסיבה לתופעה ותו לא.
וגם אם יבוא "חכם" אחד ויכתוב על איזה קובץ מדובר, המנהלים ימחקו לאלתר את כל האשכול בגלל חוק "עקיפת סינונים" וחבל...
-