מדור טיפים לשיאומי הכשר
-
@Qin-Kosher. רק למי שניסה כמוני ולא הצליח הטיימר מתחיל לפעול אחרי הקשה על סיפרה 5 אז מופיע הסימן של הפליי ואפשר להפעיל את הטיימר
-
מי שרוצה לשים טפט או רק רוצה לראות מה זה התמונה והוא לא יכול לפתח תמונה אז אפשר ללחוץ על התמונה בתקיה
על הכפתור האמצעי 2 שניות ואז נפתח תפריט של הגדר כרקע -
מישהו יודע אולי איך עושים ועידה ? ואם יש אופציה לעשות את המספר שלי חסוי כמו ב 208 שהאופציה הזאת נמצאת בהגדרות שיחה??
-
מספר חסוי... הגדרות^ הגדרות שיחה^לחצן ששם החברה שבה אתה נמצא רשום באנגלית^הגדרות נוספות...המתן^(כתוב חיבור הנתונים פתוח)^זיהוי מתקשר
תנסה שם -
דרך ההגדרות זה עובד ויש גם קיצור שלוחצים כוכבית שלוש אחד # ולהחזיר ללא חסוי לוחצים 31... לי זה עובד בשיאומי יבואן מקביל כשר.
-
שיחת ועידה לוחצים בתוך שיחה בצד שמאל למעלה על תפריט ואז הוסף שיחה. או שמתקשרים אליך שניים לוחצים על תפריט ומזג שיחות.
-
מי שרוצה לעשות צילום מסך שילץ על הכפתור של הכיבוי עם הכפתור שלמטה ואז עושה צילום מסך
-
@ברוך-ח אמר במדור טיפים לשיאומי הכשר:
מי שרוצה לעשות צילום מסך שילץ על הכפתור של הכיבוי עם הכפתור שלמטה ואז עושה צילום מסך
יש לך מושג איך אפשר לראות את הצילומי מסך?
-
אתה משתמש עם מכשיר כשר?
-
אתה משתמש עם מכשיר כשר?
כן [כדאי שתייג אותי כשאתה כותב אלי שאני אראה את זה]
בתודה מראש -
@MERS לי יש תומך כשר והוא מראה לי את זה בהתראות ואני נכנס הוא מראה לי את זה בגלריה אלבומים צילום מסך
אני גם רואה בהתראות אבל אני לא יוכל להיכנס לזה
תודה בכל אופן -
זום בתמונות שיך?
-
-
@hvusv1234 ויש אפליקציה של גלריה עם עכבר שמתאימה לגירסא של @M-H-B ?
-
יש לי תומך כשר [נראה לי יבואן רישמי אל לא בטוח] ויש לי חבר שגם עם תומך שקיבל מהחנות עם אופצייה לצפות בוידיאו ואצלי אין כזה השאלה אם אני יכול להוסיף את האופציה של לצפות בוידיאו?
תודה מראש!! -
@Qin-Kosher אם אני מבין אותך נכון, כדי שישמעו אותי טוב אני צריך להשמיע את הצד השני ברמקול?
זה לא ממש מוצלח, לא תמיד מתחשק לי שכולם ישמעו מה הצד השני אומר.
השאלה אם יש פתרון אחר לבעיה?
תודה -
שאלה:
האם יש מונה שיחות?