מחקר:איך ישומי sis וsisx בנוייים,איך פותחים אותם,ואיך עורכים אותם
-
@מישהו12 אמר במחקר:איך ישומי sis וsisx בנוייים,איך פותחים אותם,ואיך עורכים אותם:
יש למישהו קובץ עברית\יכולת ל"עברת" את שני הישומים האלה?
threadsmsp_savb1tll.sisזה חשוב ביותר!!
ויותר מזה חשוב שיהיה בו RTL -
@זלמן אמר במחקר:איך ישומי sis וsisx בנוייים,איך פותחים אותם,ואיך עורכים אותם:
@beri-zip2 אמר במחקר:איך ישומי sis וsisx בנוייים,איך פותחים אותם,ואיך עורכים אותם:
עורך דרך הפלאפון sis-editor-2-011-s60v3.sisx
עורך דרך המחשב siscontents1772.zipכמדומני שזה נותן רק לערוך את שם החתימה, תאריך החתימה, שם היישום וכדו'. לא נראה לי ממש לערוך ולכתוב את היישום.
לא?דרך המחשב אפשר עוד דברים אבל זה מסובך
אבל דרך הטלפון אפשר לערוך את רשימת השפות (הרשימה ולא את השפה בפועל) וכמו כן להוסיף/להוריד/להחליף קבצים מההתקנה ולשנות את מיקומי התקנת הקבצים -
@מישהו12 אמר במחקר:איך ישומי sis וsisx בנוייים,איך פותחים אותם,ואיך עורכים אותם:
יש למישהו קובץ עברית\יכולת ל"עברת" את שני הישומים האלה?
threadsmsp_savb1tll.sisזה חשוב ביותר!!
ויותר מזה חשוב שיהיה בו RTLאני זוכר שהיה לי בעבר יישום דומה באנגלית אבל עם תמיכה בRTL
אולי זה זהfreeisms-allinone-m15-1-20.sis -
@beri-zip2 אמר במחקר:איך ישומי sis וsisx בנוייים,איך פותחים אותם,ואיך עורכים אותם:
יישום דומה
יישום ידוע, איי סמס.
זה יישום 'דומה', וזה הבעיה. זה אמנם יישום מעולה, אבל התרגלתי ליישום השני, אז..
-
עורך דרך הפלאפון sis-editor-2-011-s60v3.sisx
עורך דרך המחשב siscontents1772.zipכמדומני שזה נותן רק לערוך את שם החתימה, תאריך החתימה, שם היישום וכדו'. לא נראה לי ממש לערוך ולכתוב את היישום.
לא?דרך המחשב אפשר עוד דברים אבל זה מסובך
אבל דרך הטלפון אפשר לערוך את רשימת השפות (הרשימה ולא את השפה בפועל) וכמו כן להוסיף/להוריד/להחליף קבצים מההתקנה ולשנות את מיקומי התקנת הקבציםאיך מוסיפים שפה??????????
-
יישום דומה
יישום ידוע, איי סמס.
זה יישום 'דומה', וזה הבעיה. זה אמנם יישום מעולה, אבל התרגלתי ליישום השני, אז..
איך -פורצים אותו? הוא מבקש מיל וסיסמא
-
תודה.כי אני מצאתי את קבצי השפה,אבל גם אתרגם מילה מילה לא חושב שזה ישנה את כיוון המסך ככה שידע להציג עברית נורמאלי (ולא ארק במקום קרא , למשל) נכון?
אז תכתוב "ארק" במקום "קרא"!
-
@ניולי אמר במחקר:איך ישומי sis וsisx בנוייים,איך פותחים אותם,ואיך עורכים אותם:
תודה.כי אני מצאתי את קבצי השפה,אבל גם אתרגם מילה מילה לא חושב שזה ישנה את כיוון המסך ככה שידע להציג עברית נורמאלי (ולא ארק במקום קרא , למשל) נכון?
אבל אז כשאפתח בוורד במחשב זה יציג הפוך!!!!!!
-
@ניולי אמר במחקר:איך ישומי sis וsisx בנוייים,איך פותחים אותם,ואיך עורכים אותם:
אבל אז כשאפתח בוורד במחשב זה יציג הפוך!!!!!!
מניסיון