להחליף פתיח בנוקיה c2
-
אני מתחילה את כל הדברים האלו מההתחלה של המדריך או מתחילה באמצע שלב כלשהו? (כי אני לא רוצה את השפה וכו'. רק את הפתיח).
-
@ירושלים-שלי אמר בלהחליף פתיח בנוקיה c2:
אני מתחילה את כל הדברים האלו מההתחלה של המדריך או מתחילה באמצע שלב כלשהו? (כי אני לא רוצה את השפה וכו'. רק את הפתיח
@אלישי אמר במדריך | הקלטת שיחות לנוקיה C2 ללא ה"ביפ" ברקע:
אני מצרף פה (במקרה שלא הורדתם אותו עדיין) גם את הקובץ של הקושחה שנחוץ בכדי לצרוב את קובץ ה-PPM, בהמשך יוסבר איך למנוע את הצריבה שלו.
קובץ MCU של קושחת הפלאפון
למעשה בוחרים את שני הקבצים שהובאו כאן בתוך תוכנת הצריבה, רק שבמקום קובץ ה"שפה" שהובא במדריך הצריבה, מכניסים את הקובץ PPM "השקט" שהובא כאן, (באם בתוכנת הצריבה שמרתם את סדר קבצי הקושחה כפי שמופיע במדריך הצריבה, פשוט בחרו ב-Use User INI ואז יופיע לכם אוטומטית הקבצי צריבה, אלא שכמובן תחליפו את קובץ ה-PPM ותורידו את ה"וי" מ-MCU ומ-CNT כדלהלן).
וכעת, לחלק הכי חשוב.
אתם הרי לא רוצים שימחק לכם תוכן הטלפון ומעוניינים לצרוב רק את קובץ השפה, בחרו בתוכנת הצריבה ככה:שימו לב לתמונה!
זה שונה מצריבה מלאה.
צריך לשים בשורה הראשונה את קובץ ה-MCU ובשנייה את קובץ ה PPM אבל לסמן V רק בריבוע השני.
אם תשימו רק את הקובץ השני הצריבה לא תעבוד לכם, חובה לשים את הקובץ הראשון אבל להוריד את הסימון של ה V!
תסמנו בדיוק כמו בריבועים והכל יעבוד.
בהצלחה! -
חוץ מלמחוק קבצים במכשיר יכול לעשות עוד משהו רע??
(נגיד ועשיתי גיבוי על הכל) -
@ירושלים-שלי לא..
-
@ירושלים-שלי תעשי ctrl+f5 ואז תצליחי
-
@מישהו12 אמר בלהחליף פתיח בנוקיה c2:
א
@מישהו12 אמר בלהחליף פתיח בנוקיה c2:
אין בסמארטפון כאילו מקשים. ועשיתי במחשב זה רענון את העמוד. לא יותר.
-
-
מה זה? -
@ירושלים-שלי מפחד לעשות ניסויים כי אני כרגע באמצע צאט עם מישהו ננסה אח"כ
-
עכשיו סיימתי שלב 0 בערך להוריד את התוכנת צריבה. תודה לכולם. ממשיכה...
-
במקום קובץ ה"שפה" מה אני יכניס? את מה ש @מישהו12 הביא לי למעלה?
-
@ירושלים-שלי מה לא מספיק מובן במדריך?
-
-
@ירושלים-שלי אמר בלהחליף פתיח בנוקיה c2:
במקום קובץ ה"שפה" מה אני יכניס? את מה ש @מישהו12 הביא לי למעלה?
כן את הppm שאני הבאתי לך
-
@שלמה-ווייס אמר בלהחליף פתיח בנוקיה c2:
@ירושלים-שלי מה לא מספיק מובן במדריך?
אני לא מבינה בזה. אז כל המילים כמו קושחה, צריבה, ו PPM לדוגמה אני לא מבינה את משמעותם. עושה הכל על עיוור. קשה...
-
לא מוצאת את הקובץ PPM דרך התוכנה. (רואה אותו על שולחן העבודה. שאני רוצה לבחור אותו בתוכנה הוא לא קיים...) -
@מישהו12 נראה לי שלא הבאת לי PPM נכון.