נוקיה c2 שה- USB שלו הרוס ורוצה לשנות תפריט
-
@שלמה-ווייס אמר בנוקיה c2 שה- USB שלו הרוס ורוצה לשנות תפריט:
@pini אז אתה צריך להפוך את הבלוטוס' לגלוי עם קובץ גיבוי שכבר אעלה לך בעז"ה ואז תוכל לשנות תפריט דרכו תוכל להשתמש בבלוטוס' המובנה
אבל אני מחקתי את היישום עצמו
-
@שלמה-ווייס אמר בנוקיה c2 שה- USB שלו הרוס ורוצה לשנות תפריט:
@pini אתה מחקת את היישום של וועדת הרבנים את הבלוטוס' המובנה א"א למחוק רק להסתיר
אתה בטוח? זכור לי ש @Yair פעם אמר לי שוועדת הרבנים מחקו את הבלוטוס הרגיל אני לא בטוח אבל
-
@שלמה-ווייס אני ינסה מחר כי זה לא אצלי המכשיר אבל זכור לי שאין לי את הסיסמת אבטחה אז אני ינסה דרך הנגן
-
@ירושלים-שלי יש עוד אפשרות להפוך את הבלוטוס לגלוי ע"י שחזור הגדרות בקוד: #7780#* ואז מתי שמפעילים את הבלוטוס הוא שואל האם להפוך את הבלוטוס לגלוי/נסתר, וצריך לענות לא וכן בהתאמה, ובמהירות כי וועדת הרבנים עשו שזה יתקדם אוטומטית, ואם לא מספיקים לענות בזמן אז הוא יהיה על נסתר
-
@ירושלים-שלי כל זה מתי שאתה נכנס לבלטוטוס (עכשיו הבלוטוס כבוי)
-
@שלמה וייס
@זונדל-גרנד אמר בנוקיה c2 שה- USB שלו הרוס ורוצה לשנות תפריט:@ירושלים-שלי אל תדאגי זה לא בעיה והוא לא נושך...
ואין מה להסתבך..פתחתי. ולא מצאתי איך בדיוק. זה היה נראה בדיוק כמו המכשיר השני שלי שבו יש הכל.
חוץ מזה שנכנסתי כרטיס (בכוח) ולא היה שום שינוי במכשיר. רק בשביל להוציא את המכשיר נדרשתי לפתוח שוב את כל הברגים ולמשוך עם צבת. -
@aaaa אמר בנוקיה c2 שה- USB שלו הרוס ורוצה לשנות תפריט:
@ירושלים-שלי כל זה מתי שאתה נכנס לבלטוטוס (עכשיו הבלוטוס כבוי)
מה זה אומר?? השאלה שלי איך בכלל להכנס לבלוטוס'?
כי אין לי איך להגיע אליו בכלל. -
@ירושלים-שלי
צריך להיזהר עם הכנסת כרטיס בכח , בגלל ששריטה הכי קטנה בכרטיס ובעיקר בזהב למעלה יכולה להוציא את הכרטיס מכלל פעולה -
@משה-מזרחי הכרטיסים אצלי חסינים. קרה לי הרבה פחות איתם.
השאלה למה הוא נתקע?? מה יש שם?? אין שם את הקפיץ הזה שמקפיץ אותו למעלה בלחיצה. -
מה שאני זוכרת ב-100% שפעם איך שהוא מישהו כיבה לי את בבלוטוס' כי הוא היה דלוק וגמר סוללה.
אז 100% יש דרך...
השאלה מהי... -
פוסט זה נמחק!
-
פוסט זה נמחק!
-
@מוטי-ברנד אם אני לשחק עם זה כמה פעמים זה ילך??
כי מעל 10 פעמים כבר ניסתי וכלום לא השתנה. -
ברוך השם הצלחתי לפי מה ש"בעלזא" כתב פה
למי שזה עזר תנו לייק. לי זה עזר. זה הדליק לי את הבלוטות. עכשיו, שהבלוטוס דלוק. מה הלאה?? -
פוסט זה נמחק!