נוקיה c2 שה- USB שלו הרוס ורוצה לשנות תפריט
-
@זונדל-גרנד סיכה חמה עלולה לפגוע שם במשהו??
ולעשות את זה בצורה חיצונית (מאיפה שמכניסים את הכרטיס) או לפתוח ברגים?? -
@ירושלים-שלי עדיף לפתוח (בזהירות)
כי אז רואים.. סיכה חמה אמורה לפגוע בדבק לא בדברים אחרים.. (כמובן לא לפגוע עם הסיכה בדברים אחרים.). -
@זונדל-גרנד אמר בנוקיה c2 שה- USB שלו הרוס ורוצה לשנות תפריט:
@ירושלים-שלי עדיף לפתוח (בזהירות)
כי אז רואים.. סיכה חמה אמורה לפגוע בדבק לא בדברים אחרים.. (כמובן לא לפגוע עם הסוכה בדברים אחרים.).מעדיפה לא לפתוח בשביל לא להסתבך אח''כ עם לסגור...
בינתיים לא מצליחה. -
@ירושלים-שלי אל תדאגי זה לא בעיה והוא לא נושך...
ואין מה להסתבך.. -
@שלמה-ווייס אם אפשר להכניס כרטיס אפשר להחזיר את הבלוטוס? איך? אני מחקתי את הבלוטוס מהזכרון יש מה לעשות? החיבור למחשב לא עובד
-
@זונדל-גרנד אמר בנוקיה c2 שה- USB שלו הרוס ורוצה לשנות תפריט:
@ירושלים-שלי אל תדאגי זה לא בעיה והוא לא נושך...
ואין מה להסתבך..לא הצלחתי
-
@שלמה-ווייס אמר בנוקיה c2 שה- USB שלו הרוס ורוצה לשנות תפריט:
@pini מה פירוש מחקת את הבלוטוס' מהזיכרון? איך בדיוק והאם לכרטיס באמת יש לך גישה?
העמסתי את הטלפון בחומר ואז היה לי אופצייה למחוק דברים מהזכרון ושם באחד התיקיות יש את היישום בלוטוס הכשר ומחקתי אותו
ויש לי גישה לכרטיס -
@pini נראה לי נסה דבר ראשון את זה https://mitmachim.top/post/119696
-
@ירושלים-שלי תנסי עם מצית ליד הסיכה כל הזמן או ש @pini יעזור לך
-
@pini אז אתה צריך להפוך את הבלוטוס' לגלוי עם קובץ גיבוי שכבר אעלה לך בעז"ה ואז תוכל לשנות תפריט דרכו תוכל להשתמש בבלוטוס' המובנה
אבל אני מחקתי את היישום עצמו
-
@pini אתה מחקת את היישום של וועדת הרבנים את הבלוטוס' המובנה א"א למחוק רק להסתיר
אתה בטוח? זכור לי ש @Yair פעם אמר לי שוועדת הרבנים מחקו את הבלוטוס הרגיל אני לא בטוח אבל
-
@שלמה-ווייס אני ינסה מחר כי זה לא אצלי המכשיר אבל זכור לי שאין לי את הסיסמת אבטחה אז אני ינסה דרך הנגן
-
@ירושלים-שלי יש עוד אפשרות להפוך את הבלוטוס לגלוי ע"י שחזור הגדרות בקוד: #7780#* ואז מתי שמפעילים את הבלוטוס הוא שואל האם להפוך את הבלוטוס לגלוי/נסתר, וצריך לענות לא וכן בהתאמה, ובמהירות כי וועדת הרבנים עשו שזה יתקדם אוטומטית, ואם לא מספיקים לענות בזמן אז הוא יהיה על נסתר