תגובה ל | מדריך לטיפול במצב "אחסון הודעות אינו מוכן" | C2-01 |
-
א) לא הבנתי איך אתה מתכנן איפוס מלא למכשיר? "שחזור הגדרות יצרן"? למיטב זכרוני הוא לא מוחק הודעות אלא רק מאפס הגדרות
ב) אני הצעתי לחבר לעשות גיבוי ממכשיר טלפון אחר תקין, ולשחזר גיבוי-זה ימחוק את ההודעות הקיימות (למקרה שלא אכפת לך מההודעות) אם אכפת לך-תסנכרן עם נוקיה pc suite ואח"כ תמחק.
באופן כללי, ההמלצה שלי למחוק sms פעם בחודש, עדיף אפילו פחות.
@אין-דופי
הערה חשובה:
לא התעסקתי במכשיר כמה חודשים -
א. לא השתמשתי באופציה הזו שנים, אך בשונה משחזור הגדרות בלבד - כמדומני ששחזור הגדרות יצרן אכן מוחק כל תוכן במכשיר.
כמו כן ניתן לצרוב, לדרוס, או כל דרך אחרת שתמצא לנכון.
ב. גיבוי יכשל במקרה הזה, גם סינכרון. שוב - למיטב זכרוני. המכשיר פשוט לא מצליח 'להתמודד' עם הקריאה של ההודעות.
ג. לגבי ההמלצה שלך - אני שותף לה בפה מלא.
במכשיר האישי שלי, אני משתדל כל לילה לפני השינה (או לפחות פעמיים בשבוע) למחוק תוכן מיותר. -
@אין-דופי אמר בתגובה ל | מדריך לטיפול במצב "אחסון הודעות אינו מוכן" | C2-01 |:
א. לא השתמשתי באופציה הזו שנים, אך בשונה משחזור הגדרות בלבד - כמדומני ששחזור הגדרות יצרן אכן מוחק כל תוכן במכשיר.
אני כמעט בטוח שלא, מניסיון.
ב. גיבוי יכשל במקרה הזה, גם סינכרון. שוב - למיטב זכרוני. המכשיר פשוט לא מצליח 'להתמודד' עם הקריאה של ההודעות.
גם כדריסה? כלומר לקחת קובץ nbf מטלפון עם מספר סביר של הודעות ולשחזר בטלפון הבעייתי
ג. לגבי ההמלצה שלך - אני שותף לה בפה מלא.
במכשיר האישי שלי, אני משתדל כל לילה לפני השינה (או לפחות פעמיים בשבוע) למחוק תוכן מיותר.אפילו בc5-עם 270 mb זיכרון פנימי, מעבר לחודש+ המכשיר נהיה איטי. (אומנם בc5 יש קוד לאיפוס מלא פירמוט טוטאלי)
-
@מישהו12 אמר בתגובה ל | מדריך לטיפול במצב "אחסון הודעות אינו מוכן" | C2-01 |:
גם כדריסה? כלומר לקחת קובץ nbf מטלפון עם מספר סביר של הודעות ולשחזר בטלפון הבעייתי
למיטב זכרוני - כן.
בפעם הבאה שאתקל במקרה כזה, אנסה את זה שוב ואעדכן ליתר בטחון.נ.ב. חלק מהרעיון בפתרון הוא, שניתן לעשות זאת גם דרך בלוטוס', וזה מעולה למכשירים שעברו סירוס USB וכו'.