תיקון מסך ל c2
-
@מוטי-ברנד וצריך להרכיב אותו לבד?
-
@ירושלים-שלי אמר בתיקון מסך ל c2:
@קטונתי אני בזמנו שילמתי 80 ₪ לזכור לי שזה היה מחיר סבבה בין כל החנויות שבדקתי.
עשיתי סבב בדווידקה.היחיד שאמר בפחות מ80 אמר שהוא נותן לא מקורי
-
@ירושלים-שלי בדיוק מה שאמרתי.50 שח זה מחיר עלות
-
@מישהו12 אמר בתיקון מסך ל c2:
אל תאמין לכל השטויות למיניהם זה עולה לחנויות סך הכל כמה גרושים (לא... הם לא מזמינים באליאקספרס...) ומילא זה היה דורש איזה עבודה אבל זה הרי קליק וגמרנו
-
@שלמה-ווייס אמר בתיקון מסך ל c2:
אל תאמין לכל השטויות למיניהם זה עולה לחנויות סך הכל כמה גרושים (לא... הם לא מזמינים באליאקספרס...) ומילא זה היה דורש איזה עבודה אבל זה הרי קליק וגמרנו
כשאני אומר שעשיתי מחקר על משהו כנראה שעשיתי או בקיצור זה הכי טוב שהגעתי אליו, כמובן אני בנאדם שטועה
-
@שלמה-ווייס צודק. אבל, אל תשכח שאתה מזמין את זה באינטרנט יש לך את זמן ההמתנה עד שזה מגיע. ולפעמים זה נשבר וצריך את זה מהרגע להרגע... אז אין כ"כ ברירה מושלמים את המחיר.
-
@ירושלים-שלי לא אמרתי להזמין באינטרנט אלא לחפש מישהו שנותן מחיר נורמלי (50-60)
-
כשאני אומר שעשיתי מחקר על משהו כנראה שעשיתי או בקיצור זה הכי טוב שהגעתי אליו, כמובן אני בנאדם שטועה
אבל אתה מאמין לי שאני יודע את המחירים מקרוב כן? אז אני מספר לך שאני קונה בכמה גרושים (וכמוני כולם...) מספיק בשבילך?
-
@שלמה-ווייס כן לכן אמרתי שאני בנאדם שטועה הוספת לי עוד נתון למחקר
-
@שלמה-ווייס מה שאתה ואני קונים בכמה גרושים זה מסכים זבל, אין חולק.
המסכים ששווים יותר עולים יותר. -
@שלמה-ווייס יש שקונים, אולי מחוסר ברירה...
-
@איש-יהודי אמר בתיקון מסך ל c2:
אני לוקח בדרך כלל בין 60- ל80 תלוי במצב רוח שלי ...
בדוידקה היה איזה מוכר שהייתי הלקוח הראשון שלו בבוקר הוא היה במצב רוח טוב וגם זה טלפון שקניתי אצלו ונשבר אחרי 3 ימים, אבל לא ניסיתי לתחמן אותו אלא אמרתי שנפל ונשבר.עשה לי ב50, הסתכלתי איך הוא עשה ואח"כ כבר עשיתי לבד עם מסכים שהיו בבית