הפנית חבר לאסט
- 
סליחה שאני לא מתיג אותך 
 פשוט אני לא מצליח לתייג
- 
למה יש פרוץ @יוסף-חיים16 מה הכוונה למה יש פרוץ 
 יש אסט פרוץ https://mitmachim.top/post/82726
- 
בסימן שאלה 
 אני משתמש בדרך פרימיטיבית ולכן אני לא מתייג או רושם במלואו
- 
בסימן שאלה 
 אני משתמש בדרך פרימיטיבית ולכן אני לא מתייג או רושם במלואו@יוסף-חיים16 עברת על הפוסט שהפנתי אליו? 
- 
בסימן שאלה 
 אני משתמש בדרך פרימיטיבית ולכן אני לא מתייג או רושם במלואו@יוסף-חיים-016 אמר בהפנית חבר לאסט: בסימן שאלה 
 אני משתמש בדרך פרימיטיבית ולכן אני לא מתייג או רושם במלואותשמע 1 אתה יכול לפרוץ 2 אם אתה רוצה בכל זאת אולי אני יקח גם חודש נסיון ויאלה ואז גאם אתה תקבל 
- 
@יוסף-חיים-016 אמר בהפנית חבר לאסט: בסימן שאלה 
 אני משתמש בדרך פרימיטיבית ולכן אני לא מתייג או רושם במלואותשמע 1 אתה יכול לפרוץ 2 אם אתה רוצה בכל זאת אולי אני יקח גם חודש נסיון ויאלה ואז גאם אתה תקבל @FSHLOMO אמר בהפנית חבר לאסט: @יוסף-חיים-016 אמר בהפנית חבר לאסט: בסימן שאלה 
 אני משתמש בדרך פרימיטיבית ולכן אני לא מתייג או רושם במלואותשמע 1 אתה יכול לפרוץ 2 אם אתה רוצה בכל זאת אולי אני יקח גם חודש נסיון ויאלה ואז גאם אתה תקבל למה לך חודש ניסיון? 
- 
@FSHLOMO אמר בהפנית חבר לאסט: @יוסף-חיים-016 אמר בהפנית חבר לאסט: בסימן שאלה 
 אני משתמש בדרך פרימיטיבית ולכן אני לא מתייג או רושם במלואותשמע 1 אתה יכול לפרוץ 2 אם אתה רוצה בכל זאת אולי אני יקח גם חודש נסיון ויאלה ואז גאם אתה תקבל למה לך חודש ניסיון? @בנצי-20 אמר בהפנית חבר לאסט: @FSHLOMO אמר בהפנית חבר לאסט: @יוסף-חיים-016 אמר בהפנית חבר לאסט: בסימן שאלה 
 אני משתמש בדרך פרימיטיבית ולכן אני לא מתייג או רושם במלואותשמע 1 אתה יכול לפרוץ 2 אם אתה רוצה בכל זאת אולי אני יקח גם חודש נסיון ויאלה ואז גאם אתה תקבל למה לך חודש ניסיון? לא אכפת לי טובה ליהדי ערב ראש השנה!!!! 
- 
וואלה תודה 
 אז מחר ב11
- 
סליחה שאני לא מתיג אותך 
 פשוט אני לא מצליח לתייג@יוסף-חיים-016 אמר בהפנית חבר לאסט: סליחה שאני לא מתיג... 
 פשוט אני לא מצליח לתייגעיין כאן להסבר על תיוג. בהצלחה! 
- 
אני ארשום בקצרה 
 אני משתמש בפלאפון שאי אפשר לתיג
- 
@בנצי-20 אמר בהפנית חבר לאסט: @FSHLOMO אמר בהפנית חבר לאסט: @יוסף-חיים-016 אמר בהפנית חבר לאסט: בסימן שאלה 
 אני משתמש בדרך פרימיטיבית ולכן אני לא מתייג או רושם במלואותשמע 1 אתה יכול לפרוץ 2 אם אתה רוצה בכל זאת אולי אני יקח גם חודש נסיון ויאלה ואז גאם אתה תקבל למה לך חודש ניסיון? לא אכפת לי טובה ליהדי ערב ראש השנה!!!! @FSHLOMO אמר בהפנית חבר לאסט: @בנצי-20 אמר בהפנית חבר לאסט: @FSHLOMO אמר בהפנית חבר לאסט: @יוסף-חיים-016 אמר בהפנית חבר לאסט: בסימן שאלה 
 אני משתמש בדרך פרימיטיבית ולכן אני לא מתייג או רושם במלואותשמע 1 אתה יכול לפרוץ 2 אם אתה רוצה בכל זאת אולי אני יקח גם חודש נסיון ויאלה ואז גאם אתה תקבל למה לך חודש ניסיון? לא אכפת לי טובה ליהדי ערב ראש השנה!!!! עכשיו אפשר 
-