מגהץ טפאל מוציא אבנית
-
כנראה ניסו כבר, האם אין בצדדים חלק שאפשר להוציא ולהוציא משם אבנית?
-
כן לא ממולץ ..
-
הוראות של טכנאי של טפאל (שגם אמר שהם שקרנים, ואי אפשר להשתמש במים מהברז בשום אופן) לשפוך לתוך המיכל (דרך החור שמנקים את האבנית) ספל מים רותחים שמהול בתוכו כף מלח לימון. לחכות כמה דקות לרוקן ולשטוף פעמיים במים.
זה עזר לי קצת להחזיק מגהצים אבל בתכלס כולם לא משהו. כשאתם קונים מגהץ, פשוט אל תצפו שיעבוד יותר משנתיים. עכשיו תחשבו כמה כסף להוציא על המוצר הזה -
@mdy אמר במגהץ טפאל מוציא אבנית:
שגם אמר שהם שקרנים, ואי אפשר להשתמש במים מהברז בשום אופן
הם לא שקרנים, בארץ הייצור של המגהץ המים מזוקקים, בישראל המים בברזים מזוהמים ולכן א"א מי ברז, הוראות טפאל מתייחסות לארץ הייצור של המגהץ
-
@mdy מגהצי טפאל מחזיקים לי ולקרובי משפחתי הרבה יותר, במגהצים הישנים היתה בעיה והם דרשו תחזוקה מוגברת, ועדיין המגהץ היה טוב יותר ביחס למגהצים אחרים.
פותח האשכול שאל איך מנקים מגהץ טפאל ולא ביקש המלצות על מגהצים אחרים. -
@יוסי-מחשבים
ראשית פותח האשכול שאל "מגהץ טפאל מוציא אבנית מה עושים?"
תשובתי "קונים מגהץ חדש"
שנית, תברר קצת יש הרבה שקנו מגהץ טפאל ומאד לא מרוצים. אני שמח שקרובי משפחתך מרוצים ונהנים יש הרבה שלא. תוכל להסתכל בזאפ ולשאול טכנאים מפורסמים מה דעתם על המגהצים הללו.
סך הכל באתי לעזור
המלצתי על מגהצים טובים יותר ו/או זולים יותר, והבאתי דעתו של טכנאי מומחה (של טפאל) כיצד לנקות מגהץ.
לגביי שקרנים או לא... לא ידעתי שהוראות בעברית למדינת ישראל אמורות לדבר על חו"ל ???!!!! -
@mdy אמר במגהץ טפאל מוציא אבנית:
תוכל להסתכל בזאפ
מגהצי טפאל בראש רשימת הדירוגים (חלק נבחר מהדגמים) ראה כאן
תמיד מגניב להגיד הפוך ממה שמקובל, אבל אלפי רוכשים לא טועים.
אגב, אני מדבר על המגהצים בסביבות האלף ש"ח ולא על הפשוטים, כמו כל מוצר האיכות לפי המחיר.... -
זה הלינק הנכון כדי באמת לבדוק
https://www.zap.co.il/models.aspx?sog=e-iron&db136760=136781&db7400939=7401611&orderby=rate
כן יש אחד או שניים שמרוצים. תבדוק רק כמה זמן יש להם את המגהץ. כולם מרוצים בחודש הראשון.
לכתוב הפוך? מגניב?
זה תלוי אם אתה המוכר או הקונה. זה הכל. -
@אריסטוקרט אמר במגהץ טפאל מוציא אבנית:
ברור שמגהצי טפאל בעייתיים מאוד, מנסיון עם כמה וכמה מגהצים...
בעיקרון למגהצים היותר יקרים שלהם יש אןפציה של ניקוי אבנית מובנת, שמועילה באופן חלקי מאוד.כל מילה בסלע
-