בעיה בהתקנת תוכנה
- 
@בנצי-20 אמר בבעיה בהתקנת תוכנה: @שיינא מניסיון מר עם ווינדוס s , הפיתרון היחיד הוא שדרוג או התקנה נקיה. אם אפשר לשלוח פה לינק להתקנה נקייה של ווינדוס או שדרוג אני אשמחחח! 
 הבנתי שזה יפתור לי את כל הבעייה...
- 
@שיינא אמר בבעיה בהתקנת תוכנה: תודה רבה, מנסה עכשיו. במקרה שלך אין צורך בכל התהליך , אחרי הורדת המערכת הפעלה בקובץ iso , פשוט להכנס לתוך הקובץ , שם יהיה קובץ בשם setup, להפעיל אותו ולפעול לפי ההוראות. 
 (רק שימי לב לגבות את כל הקבצים לדיסק און קי לפני כן , ולבחור בהתקנה נקיה ללא שמירת קבצים)
- 
@שיינא אמר בבעיה בהתקנת תוכנה: תודה רבה, מנסה עכשיו. במקרה שלך אין צורך בכל התהליך , אחרי הורדת המערכת הפעלה בקובץ iso , פשוט להכנס לתוך הקובץ , שם יהיה קובץ בשם setup, להפעיל אותו ולפעול לפי ההוראות. 
 (רק שימי לב לגבות את כל הקבצים לדיסק און קי לפני כן , ולבחור בהתקנה נקיה ללא שמירת קבצים)@בנצי-20 ? 
 אתה הצלחת לצאת ממצב S ע"י התקנה מתוך המערכת
 הוא לא התקין לך שוב פעם את מצב S?
- 
@בנצי-20 ? 
 הוא לא התקין לך שוב פעם את מצב S?@A0533057932 אמר בבעיה בהתקנת תוכנה: @בנצי-20 ? 
 הוא לא התקין לך שוב פעם את מצב S?בהחלט (התקנה נקיה כמובן). 
- 
@A0533057932 אמר בבעיה בהתקנת תוכנה: @בנצי-20 ? 
 הוא לא התקין לך שוב פעם את מצב S?בהחלט (התקנה נקיה כמובן). @בנצי-20 טוב לדעת 
 היה זכור לי שלא
 ולכן תמיד התקנתי מהביוס
 בזכותך אוכל לחסוך זמן
- 
@בנצי-20 טוב לדעת 
 היה זכור לי שלא
 ולכן תמיד התקנתי מהביוס
 בזכותך אוכל לחסוך זמן@A0533057932 אמר בבעיה בהתקנת תוכנה: @בנצי-20 טוב לדעת 
 היה זכור לי שלא
 ולכן תמיד התקנתי מהביוס
 בזכותך אוכל לחסוך זמןאהה, אני מדבר אפילו במקרה שהמערכת הותקנה כבר אצל היבואן, והמפתח צרוב בביוס. 
- 
@A0533057932 אמר בבעיה בהתקנת תוכנה: @בנצי-20 ? 
 הוא לא התקין לך שוב פעם את מצב S?בהחלט (התקנה נקיה כמובן). @בנצי-20 אמר בבעיה בהתקנת תוכנה: @A0533057932 אמר בבעיה בהתקנת תוכנה: @בנצי-20 ? 
 הוא לא התקין לך שוב פעם את מצב S?בהחלט (התקנה נקיה כמובן). אולי מאן דהו יגלה לי רז זה - מה זה מצב S המסתורי? 
- 
@בנצי-20 אמר בבעיה בהתקנת תוכנה: @A0533057932 אמר בבעיה בהתקנת תוכנה: @בנצי-20 ? 
 הוא לא התקין לך שוב פעם את מצב S?בהחלט (התקנה נקיה כמובן). אולי מאן דהו יגלה לי רז זה - מה זה מצב S המסתורי? @נגן אמר בבעיה בהתקנת תוכנה: @בנצי-20 אמר בבעיה בהתקנת תוכנה: @A0533057932 אמר בבעיה בהתקנת תוכנה: @בנצי-20 ? 
 הוא לא התקין לך שוב פעם את מצב S?בהחלט (התקנה נקיה כמובן). אולי מאן דהו יגלה לי רז זה - מה זה מצב S המסתורי? המצאה מטומטמת של ווינדוס, למחשבים חלשים, במצב s אי אפשר להתקין כלום חוץ ממה שיש בחנות (אפילו לא להריץ שורת הפקודה)