בעיה בהתקנת תוכנה
-
קניתי מחשב חדש שנת 2020 של ווינדוס 10, מאז שקיבלתי את המחשב, אני מנסה להתקין את גוגל, שאותו הורדתי ממיקרוסופט אייג', וזה אומר לי שאני לא יכולה להתקין כי מותקן עליו תוכנית אנטי וירוס .
אבל אני לא מצליחה לצאת מזה ואני צריכה דחוף את גוגל כרום שם.
בנוסף,
הסקייפ לא נפתח לי, כמו כן האפליקציה דואר.
ההגדרות למצב S זה שאי אפשר להתקין אפלקצית של אמהחנות של סטור. אבל גם החנות לא נפתחת, לא במחשב ולא בדפדפן.
ועוד בעייה, כשאני אני נכנסת משם לדפדפן אייג', זה אומר לי שאין לי שלא מותקן שם אישור אבטחה אשמח לדעת מה זה אומר..תודה רבה מראש!
שיינא -
@שיינא אמר בבעיה בהתקנת תוכנה:
קניתי מחשב חדש שנת 2020 של ווינדוס 10, מאז שקיבלתי את המחשב, אני מנסה להתקין את גוגל, שאותו הורדתי ממיקרוסופט אייג', וזה אומר לי שאני לא יכולה להתקין כי מותקן עליו תוכנית אנטי וירוס .
אבל אני לא מצליחה לצאת מזה ואני צריכה דחוף את גוגל כרום שם.
בנוסף,
הסקייפ לא נפתח לי, כמו כן האפליקציה דואר.
ההגדרות למצב S זה שאי אפשר להתקין אפלקצית של אמהחנות של סטור. אבל גם החנות לא נפתחת, לא במחשב ולא בדפדפן.
ועוד בעייה, כשאני אני נכנסת משם לדפדפן אייג', זה אומר לי שאין לי שלא מותקן שם אישור אבטחה אשמח לדעת מה זה אומר..תודה רבה מראש!
שיינאשלא מותקן שם אישור אבטחה אשמח לדעת מה זה אומר..
קשור לכך שלא התקנתם תעודת אבטחה של הגלישה שאתם עובדים
גוגל כרום חסום גם בגלל זה יכול להיות עידכונים וכו גם לא יעבדו היות שהוא מוריד את זה מהאתר והוא לא יכול להוריד היות שעדיין לא התקנתם תעודת אבטחה -
@פישל אמר בבעיה בהתקנת תוכנה:
אני לא ממש יודעת מה הכוונה, אבל בכמה פורומים אמרו לבדוק בצד של הדפדפן איזה אישור מותקן.
ראיתי שמותקן אישור הבטחה של נטפרי אבל כתוב שהוא חסום.אולי צריך להסיר ולהתקין מחדש
להסיר את מה? -
@פישל אמר בבעיה בהתקנת תוכנה:
אני לא ממש יודעת מה הכוונה, אבל בכמה פורומים אמרו לבדוק בצד של הדפדפן איזה אישור מותקן.
ראיתי שמותקן אישור הבטחה של נטפרי אבל כתוב שהוא חסום.אולי צריך להסיר ולהתקין מחדש
להסיר את מה?תעודת אבטחה אבל איזה סינון???
-
ראיתי שמותקן אישור הבטחה של נטפרי אבל כתוב שהוא חסום.
אתם ברימון צריך אישור של רימון לא של נטפרי.
תעלו צילום של השגיאה בהתקנת תוכנות.
@bbn תביא להם את כרום . ותעודה של רימון.
(מאיפה אני יביא). -
אני בסינון של רימון רמה הרמטית