נתב אלחוטי נייד של שיאומי מקשים עובד לי אבל כשאני מחבר אותו למחשב הוא פותח רק חלק מהאתרים
-
@ירמיהו-האשכנזי יתכן והסים של נטפרי?
-
@ירמיהו-האשכנזי מה פירוש רוב האתרים? דווקא אתרים מאובטחים?
-
@A0533057932 אמר בנתב אלחוטי נייד של שיאומי מקשים עובד לי אבל כשאני מחבר אותו למחשב הוא פותח רק חלק מהאתרים:
@ירמיהו-האשכנזי יתכן והסים של נטפרי?
לא
-
@שלמה-ווייס אמר בנתב אלחוטי נייד של שיאומי מקשים עובד לי אבל כשאני מחבר אותו למחשב הוא פותח רק חלק מהאתרים:
@ירמיהו-האשכנזי מה פירוש רוב האתרים? דווקא אתרים מאובטחים?
לא פותח בחיפוש בגוגל או בבינג אבל זה פותח קצת קישורים בדף הראשי של דפדפן אד'ג החדש של מיקרוסופט כמו חדשות וכדו
-
@ירמיהו-האשכנזי לא יודע אם הבנת את השאלה אשמח שתעלה צילומסך של השגיאה
-
@ירמיהו-האשכנזי גם לי זה ככה אבל נראה לי שאם יש לך קישור לאתר מסוים הוא כן פותח כי כן פתח לי את התויות שהיו מוצמדות לי מפעם
-
@ירמיהו-האשכנזי זה כנראה חסום גם .. בגרסה הזאת...
-
@שלמה-ווייס
צירפתי את צילום השגיאות -
הצילום הראשון זה של אתר שכן עובד בדפדפן מייקרוסופט והשני זה ב
סתם חיפוש בגוגלפשוט -
@ירמיהו-האשכנזי אולי חסר לך איזה אישור אבטחה..
איזה סינון אתה?? אם יש בכלל.. -
גם לי זה קורה ויותר מוזר שזה משתנה בין מכשירים שאני פותח נקודה חמה למחשב אז אין לי אפשרות להכנס ליוטיוב לדוגמא ושאני מתחבר מהטבלט אז כן יש לי יוטיוב ובלי קשר הוא פתאום לא פותח אתרים שאין קשר ביננהם בהתחלה חשבתי שיש סוג של סינון מסויים לסים ואחכ ירדתי מיזה והבנתי שאיך שהוא זה קשור למכשיר עצמו סתם מעניין לדעת לפי איזה קריטרייונים האתרים נחסמים או שסתם זה לא קשור ...
-
סלח לי זה ממש לא נראה לי כמו איזה סינון מכוון מיוצר הגרסא זה מצחיק אות ישמלים כזאת אפשרות בכלל זה יותר נראה כמו בעיית אבטחה כלשהי
שים לב ההודעה שנכתבת היא גוגל סירב להתחבר לא שאין אינטרנט זה אומר שבעצם כן יש אינטרנט וגם השרת של גוגל זיהה את הבקשה של המחשב שלך להיכנס לאתר שלו רק שמשום בעיה טכנית כלשהי גוגל סירב להתחבר זה לא חסימת אינרנט בכלל
הדבר הכי קרוב שאני יכול לדמיין זה שיוצר הגרסא בכוונה הסיר איזה קובץ אבטחה כלשהו בכדי שלא יוכלו לגלוש עם הנתב האלחוטי זה יותר הגיוני
אבל זה פשוט מגוחך כי בגרסא הזאת חופשי אפשר להתקין אפליקציות תועבה כמו טלגרם לא מסונן וכדו' אבל הצדיק התמים שרצה להתמש עםסינון על המחשב ורק לחסוך את ה300 שח הנוספים של נטסטיק לא יכול -