עזרה | זיוף שיחה
- 
@ארי אמר בעזרה | זיוף שיחה: כמו מערכת ivr וכדומה כן צודק הכוונה לשינוי מספר כך גם אפשר במערכת של ימות @לומדעס אמר בעזרה | זיוף שיחה: @ארי אמר בעזרה | זיוף שיחה: כמו מערכת ivr וכדומה כן צודק הכוונה לשינוי מספר כך גם אפשר במערכת של ימות איך אפשר במערכת של ימות? 
- 
יש בכל מיני חברות אופציה כמו בתמונה ותחליפו את המספר עם האפסים במספר שאתם קוצי- אח"כ זה חוזר אליכם מהמספר שלכם וכשתענו זה יחייג למספר שהגדרתם [זה מעלה הוד' באנגלית ושם כתוב אם אושר או לא- בד"כ א"א לקווי תוכן וכו'] אין לי מושג אם זה בתשלום או לא - וזה לא עובד בשיאומי 

בהצלחה
- 
יש בכל מיני חברות אופציה כמו בתמונה ותחליפו את המספר עם האפסים במספר שאתם קוצי- אח"כ זה חוזר אליכם מהמספר שלכם וכשתענו זה יחייג למספר שהגדרתם [זה מעלה הוד' באנגלית ושם כתוב אם אושר או לא- בד"כ א"א לקווי תוכן וכו'] אין לי מושג אם זה בתשלום או לא - וזה לא עובד בשיאומי 

בהצלחה
- 
@לומדעס אמר בעזרה | זיוף שיחה: @MERS אמר בעזרה | זיוף שיחה: וזה לא עובד בשיאומי זה לא קשור לחברת טלפון אלא לחברה של הסים ! זה עבד לי במכשיר אחר ולא בשיאומי- כי מזהה את זה בתור קוד USSD או MMI וזה לא עובד.. 
- 
@לומדעס אמר בעזרה | זיוף שיחה: @MERS אמר בעזרה | זיוף שיחה: וזה לא עובד בשיאומי זה לא קשור לחברת טלפון אלא לחברה של הסים ! זה עבד לי במכשיר אחר ולא בשיאומי- כי מזהה את זה בתור קוד USSD או MMI וזה לא עובד.. @MERS אמר בעזרה | זיוף שיחה: @לומדעס אמר בעזרה | זיוף שיחה: @MERS אמר בעזרה | זיוף שיחה: וזה לא עובד בשיאומי זה לא קשור לחברת טלפון אלא לחברה של הסים ! זה עבד לי במכשיר אחר ולא בשיאומי- כי מזהה את זה בתור קוד USSD או MMI וזה לא עובד.. כנ"ל ביאנג 
- 
פוסט זה נמחק!
- 
@בערל-ושלייקס אמר ב[עזרה | זיוף שיחה](/post/18337 
 ניתן בC2 דרך הבלוטוס
- 
@בערל-ושלייקס אמר ב[עזרה | זיוף שיחה](/post/18337 
 ניתן בC2 דרך הבלוטוס@בערל-ושלייקס איך בדיוק?