עזרה | זיוף שיחה
-
@ארי מה לא מובן ?? המערכת מחיגת אליך עם המספר שלך וכך נוצר מצב של שיחה מדומה רק דומני זה כמו 144 (לגבי התשלום שיחה)
-
-
-
@ארי אמר בעזרה | זיוף שיחה:
@לומדעס מה הפירוש מחייגת אליך עם המספר שלך?
אני מחייג למספר הזה ואז מה קורה?@ארי אתה מקבל צליל תפוס והשיחה מתנתק
ואז אתה מקבל שיחה חוזרת עם המספר שלך
עם כמה הודעות באנגלית -
@לומדעס אבל נראה לי שהשואל התכווין איך מוציאים שיחה ממספר אחר-לא המספר האמיתי שמשוייך לנייד זה...
-
כמו מערכת ivr וכדומה
כן צודק הכוונה לשינוי מספר כך גם אפשר במערכת של ימות
@לומדעס אמר בעזרה | זיוף שיחה:
כמו מערכת ivr וכדומה
כן צודק הכוונה לשינוי מספר כך גם אפשר במערכת של ימות
איך אפשר במערכת של ימות?
-
יש בכל מיני חברות אופציה כמו בתמונה ותחליפו את המספר עם האפסים במספר שאתם קוצי- אח"כ זה חוזר אליכם מהמספר שלכם וכשתענו זה יחייג למספר שהגדרתם [זה מעלה הוד' באנגלית ושם כתוב אם אושר או לא- בד"כ א"א לקווי תוכן וכו'] אין לי מושג אם זה בתשלום או לא - וזה לא עובד בשיאומי

בהצלחה -
יש בכל מיני חברות אופציה כמו בתמונה ותחליפו את המספר עם האפסים במספר שאתם קוצי- אח"כ זה חוזר אליכם מהמספר שלכם וכשתענו זה יחייג למספר שהגדרתם [זה מעלה הוד' באנגלית ושם כתוב אם אושר או לא- בד"כ א"א לקווי תוכן וכו'] אין לי מושג אם זה בתשלום או לא - וזה לא עובד בשיאומי

בהצלחה -
@MERS אמר בעזרה | זיוף שיחה:
וזה לא עובד בשיאומי
זה לא קשור לחברת טלפון אלא לחברה של הסים !
זה עבד לי במכשיר אחר ולא בשיאומי- כי מזהה את זה בתור קוד USSD או MMI וזה לא עובד..
-
וזה לא עובד בשיאומי
זה עבד לי במכשיר אחר ולא בשיאומי- כי מזהה את זה בתור קוד USSD או MMI וזה לא עובד..
וזה לא עובד בשיאומי
כנ"ל ביאנג
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות