עזרה ושאלות בגי'מייל
-
@יוסי-מחשבים אמר בעזרה ושאלות בגי'מייל:
אתה יכול להכניס את הקישור למייל
לא הבנתי מה אתה מתכוון להגיד
איזה קישור ? -
@שנעון אמר בעזרה ושאלות בגי'מייל:
איזה קישור ?של הקובץ שנמצא בדרייב
ע"י הקלקת ימני על הקובץ בדרייב ולחיצה על "שיתוף"
או לחיצה על "קבלת קישור שניתן לשתף" -
איזה קישור ?של הקובץ שנמצא בדרייב
ע"י הקלקת ימני על הקובץ בדרייב ולחיצה על "שיתוף"
או לחיצה על "קבלת קישור שניתן לשתף"מה אני מרויח
אם אני עושה את זה זה יגיע למייל קובץ דרייב אני לוחץ עליו אני מגיע לדרייב -
יש לי עוד מייל ששם אני מאחסן קבצים אני מאחסן את זה בדרייב וכמעט ולא נפתח שם קבצי וידיאו ובמייל הרגיל שלי זה עובד מצויין רק פעמים יחידות יחידות שעושה בעיות בפתיחות הסרטון מישהו יודע למה מה יכול להיות הסיבה אם מישהו יש לו איזה עצה אם יש לזה תוסף או מה ?
כשנתקלים עם סרטון בדרייב שלא נפתח אז הוא מציע לפתוח דרך אפליקציות שהוא נותן שם מישהו ניסה את זה פעם כי אני אף פעם לא הצלחתי לפתוח עם האפלקציות האלה ? -
@ירושלים-שלי אמר בעזרה ושאלות בגי'מייל:
@שנעון אולי בגלל הסינון של האינטרנט אם יש לך
שתיהם בדקתי באותו סינון
-
@benedri אמר בעזרה ושאלות בגי'מייל:
@שנעון זה מגיע כקובץ מצורף שזה מה שביקשת
יש לי קבצים בדרייב אני רוצה שזה יהיה במייל עצמו אני חייב להוריד או שיש אופציה במקום להוריד ואז לשלוח שוב?
אני יגיד לך וכבר אמרתי ל @יוסי-מחשבים
שאם אני עושה את זה זה יגיע למייל קובץ דרייב אני לוחץ עליו אני מגיע לדרייב -
יש כזה דבר לסדר תוויות במייל שאחד יהיה יותר למעלה וכדו' ?
אכן .לא ממש איפה שאתה רוצה אך אתה יכול להוסיפם לרשימת התויות העליונות שלא מוסתרות ע"י גרירה או שתדפדף למטה \נהל תווית \תוויות\הצגה /הסתרה
בהצלחה -
@יהושע-זופניק אמר בעזרה ושאלות בגי'מייל:
יש כזה דבר לסדר תוויות במייל שאחד יהיה יותר למעלה וכדו' ?
אכן .לא ממש איפה שאתה רוצה אך אתה יכול להוסיפם לרשימת התויות העליונות שלא מוסתרות ע"י גרירה או שתדפדף למטה \נהל תווית \תוויות\הצגה /הסתרה
בהצלחהלא הסתדרתי עם לגרור וגם בנהל תווית לא הסתדרתי שם אשמח אם תסביר יותר ברור איך עושים את זה .
@יהושע-זופניק אמר בעזרה ושאלות בגי'מייל:
@שנעון ומה אתה רוצה שזה יצורף כקובץ רגיל? שתוכל להורידו ישר?
אני רוצה שזה יגיע בטור הודעה רגילה ולא כקובץ ששולח אותי לדרייב
-
-
שלום יש לי כמה שאלות על גימייל אשמח מי שיידע להגיד לי במדוייק .
- יש לי קבצים בדרייב אני רוצה שזה יהיה במייל עצמו אני חייב להוריד או שיש אופציה במקום להוריד ואז לשלוח שוב?
- יש אפשרות לבדוק על מייל מסויים שקיבלתי במייל עצמו \ בדרייב כמה הוא גי'גא שוקל ?
- יש כזה דבר לסדר תוויות במייל שאחד יהיה יותר למעלה וכדו' ?
- אני מקבל קובץ אני לוחץ עליו הוא שולח אותי לדרייב הקובץ הזה לוקח לי מקום בדרייב ?
אני פשוט יעשה סדר בכל השאלות שלך
1 לידיעתך דרייב זה חלק מהשירות של גימייל ובפירוש התרגומי והמילולי זה כמו מחסן למייל שלך ככה שאין שום צורך שתשמור את זה במייל רק פשוט תיכנס כל פעם לדרייב שלך ותמצא את הדברים שלך
כל דבר שאתה מעלה למייל שלך אוטומטי עולה לדרייב שלך
2. כן בצד השמאלי כשאתה פותח את המייל יש לך אפשרות ללחוץ על מקש (דומה לשורות) שכתוב שם החלך מצב חלונית, ושם תראה כמה מקום נשאר לך
אותו דבר בדרייב ברגע שאתה פותח אתה יכול לראות בצד הימני למטה כמה מקום יש לך
3 כן אתה פשוט לוחץ על התווית וגורר ממקום למקום
4 לא, כל זמן שאתה לא יוצר עותק, או מוסיף לאחסון שלך או מוריד ומעלה בחזרה אז זה לא לוקח לך מקום
האם הכל מובן? -
פת
אתה גם יכול להוריד את זה ואז לצפות ישירות דרך המחשב
ואם הוא לא נותן לך להוריד תעשה יצירת עותק ואז תוריד משלך -
יש לי עוד מייל ששם אני מאחסן קבצים אני מאחסן את זה בדרייב וכמעט ולא נפתח שם קבצי וידיאו ובמייל הרגיל שלי זה עובד מצויין רק פעמים יחידות יחידות שעושה בעיות בפתיחות הסרטון מישהו יודע למה מה יכול להיות הסיבה אם מישהו יש לו איזה עצה אם יש לזה תוסף או מה ?
כשנתקלים עם סרטון בדרייב שלא נפתח אז הוא מציע לפתוח דרך אפליקציות שהוא נותן שם מישהו ניסה את זה פעם כי אני אף פעם לא הצלחתי לפתוח עם האפלקציות האלה ?אם אתה בנטפרי, לפי הבנתי המערכת מזהה פעילות וידאו מרובה מהדרייב, ויש חסימה.
תוכל לוודא את זה על ידי הקלטת תעבורת אינטרנט. -
@צומת-דרכים אמר בעזרה ושאלות בגי'מייל:
כל דבר שאתה מעלה למייל שלך אוטומטי עולה לדרייב שלך
תשובה מהבטן
עד 25 מ"ב עולה לדרייב, אבל לא תמצא את זה בדרייב גם עם זכוכית מגדלת. רק במייל.
משם ואילך המייל לא מקבל, ועולה ונמצא אוטומטית בדרייב.בנוסף, מינימום התייחסות לנכתב. שאלה 2 לא קראת, אז איך ענית? האיש שאל על משקל של הודעה ספציפית.
ולגבי שאלה 3, לפי הבנתי השאלה היתה איך לסדר כך שהודעות המשתייכות לתווית מסויימת יופיעו ראשונים, ועל כך ענה @יוסי-מחשבים שאין דרך.