פרצתי את פוטושופ (כל תוכנות אדובי שנמצאות במחשב) והוא לא פרוץ
-
@שלמה-ווייס איפה אני מוצא את זה?
-
@איציק-דייטש של ירון פה ושל get into pc פשוט תקליד את המילים האלו בגוגל ותבחר בתוצה הראשונהזה יוביל אותך לאתר עם כל מיני תוכנות פרוצות ותקליד בחיפוש בצד ימין photoshop
-
@שלמה-ווייס אתה מתכוון להתקין מחדש של אדובי?
-
@איציק-דייטש בעיקרון כן אבל אולי תחכה שאחד מהמומחים ימצאו לך קראק אחר (יום אחד עוד נשאר לך...)
-
@שלמה-ווייס בכל מקרה אני לא רוצה את הכאב ראש של להסיר ולהתקין. סתם שאלה מה קורה כשעובר ימי הניסיון?
-
@איציק-דייטש לא תוכל להשתמש בתוכנה
-
@שלמה-ווייס אז איך אתה מסביר את זה?
-
@איציק-דייטש אני יעלה לך מחר 2020 עם פריצה מובנית ואיכותית, אל תתקין את של ירון וכל אלה
-
@איציק-דייטש אמר בפרצתי את פוטושופ (כל תוכנות אדובי שנמצאות במחשב) והוא לא פרוץ:
@בנצי-20 אל תתאמץ אני עדיין לא חושב להסיר את מה שיש לי
מי שישמע 5 דקות עבודה אוטומטית, אבל בכל מקרה אם זה עובד לך אחרי סיום הניסיון, כנראה שהפריצה כן הצליחה
-
@בנצי-20 אמר בפרצתי את פוטושופ (כל תוכנות אדובי שנמצאות במחשב) והוא לא פרוץ:
אבל בכל מקרה אם זה עובד לך אחרי סיום הניסיון, כנראה שהפריצה כן הצליחה
לזה התכוונתי
-
@איציק-דייטש איך סיימת עכשיו את יום הניסיון?! בכל אופן ניסית להפעיל מחדש והוא נתן לך לפתוח קבצים? כי האמת שגם לי היה צד שהפריצה אינה מאקטב את התוכנה רק שמונעת מהתוכנה להשתנות בתום תקופת הניסיון אומשהו ברעיון אבל הפריצה שהבאת היא בעיקרון מאקטבת את התוכנה כך שהוא לא אמור להתריע מפני תום תקופת הניסיון
-
@שלמה-ווייס כשהוא יעבור את יום הניסיון האחרון אני יעדכן, אבל כרגע אני משתמש עם אילוסטרייטור והכל בסדר גם אחרי תקופת הניסיון