הצעת שיפור | כותרת לא תקינה | לא לענות
-
@פישל אמר בהצעת שיפור | כותרת לא תקינה | לא לענות:
דבר שני אני חושב אחרת משתמש שיש לו פחות מ10 מוניטן יפתח התראה למעלה כמו להירשם להתראות האם אתה בטוח שהכותרת תקינה?? לקריאת חוקי הפורום מה זה כותרת תקינה לחץ כאן שים לב באם הכותרת לא תקינה תורחק ראו הוזהרת וכדו'
אני גם בעד מה שהצעת אבל זה דורש עבודה מצד @שמואל או @אלישי אם הם מסכימים אז מצויין
-
@יהודה-12 אמר בהצעת שיפור | כותרת לא תקינה | לא לענות:
רציתי להציע לחברי הפורום כיון שיש אנשים חדשים שכותבים כותרת לא תקינה מחוסר הבנה (וגם חוסר קריאה של חוקי הפורום), ובסוף אנשים עונים להם אפילו שהכותרת לא תקינה, מה שגורם לכך שהם לא מרגישים צורך לתקן את הכותרת, מה שמוביל בסוף להרחקה שלהם מהפורום שזה לא נעים בכלל.
יש לי הצעה שבכותרת לא תקינה חברי הפורום לא יענו עד שהכותרת תסודר, רק להעיר בעדינות (ובהבנה שבדרך כלל זה משתמשים חדשים) שיתקנו את הכותרת.
מה שיהיה בזה לענ"ד 2 רווחים- שאנשים יתקנו את הכותרות מה שיוביל לסדר בפורום.
- שזה יגרום שפחות משתמשים יורחקו.
תודה ל @משחזר-מידע שראיתי שנוהג ככה כבר לאורך זמן ובזכותו התעוררתי לנושא. אבל עדיין הוא רק איש אחד וצריך כאן את כח הרבים.
בעקבות זה התעוררתי שהרעיון הזה ממש לא מוצלח מעשית כי בדרך כלל טעויות בכותרת יוצאות מתחת מקלדות של משתמשים חדשים בפורום וזמן העריכה שלהם מוגבל מאוד או שיש אפשרות לתת לשנות כותרת גם לאחר הזמן הנתון לעריכה
-
@כהן-צדק אמר בהצעת שיפור | כותרת לא תקינה | לא לענות:
חשבתי על עוד רעיון מעין הרעיון של יהודה12: שהנושא ינעל עד לשינוי לכותרת תקינה
מה זה יעזור???
הרי לא תהיה אפשרות לערוך כותרת (אפי' לא - לבעל האשכול).
-
@שמואל אמר בהצעת שיפור | כותרת לא תקינה | לא לענות:
@יהודה-12 אמר בהצעת שיפור | כותרת לא תקינה | לא לענות:
יש לי הצעה שבכותרת לא תקינה חברי הפורום לא יענו עד שהכותרת תסודר
יש לי הצעה הרבה יותר פשוטה...
לקרוא את החוקים אחרי שנרשמים. זה לוקח 3 דקות ואז כולם יהיו מרוצים.שמואל אתה כותב מילים מזהב אני גם אוחז כמוך בכל מילה אני רק הפעלתי את המוח והשאלה היא אם זה מה שבאמת יקרא או שרק יוסיפו לך ספאמים וכביכול תעיף אותם ואז יתווסף לך גם משתשמי ספאמים