משום מה אני לא מצליח לפתוח בהגדרות את "הגדרות נוספות" (-הגדרות הרשת)
-
@A0533057932 הוא לא מחק כלום ואפילו אם כן מחק
עוד לא חייבים לצרוב גירסא מחדש אפשר להחזיר את מה שהוא מחק
ובכלל שהוא לא יכול לצרוב גירסא כי זה לא מתחבר למחשב
ובכלל לא מגיע למצב הורדה כמו שהוא כתב למעלה
הבעיה היא פשוטה כמו בכל הגירסאות של וועדת הרבנים
ורק איפוס עוזר -
@שמואל-ש אמר במשום מה אני לא מצליח לפתוח בהגדרות את "הגדרות נוספות" (-הגדרות הרשת):
כמו בכותרת היום רציתי להחליף את מצב הרשת אצלי וכשלחצתי על "הגדרות נוספות", זה נתקע והוא כתב לי "הגדרות עצר"!
מישהו יודע מה זה אומר?
לפני כמה ימים מחקתי כמה דברים מ-SYSTEM/APP אבל נדמה לי שכל מה שמחקתי היו דברים שאני בעצמי הכנסתי אבל אם מישהו יודע איזה קובץ אחראי לזה שאוכל לבדוק אם זה קיים אשמח שיכתוב כך שאוכל לבדוק שלא מחקתי אותו וכן אשמח לקבל כיוון מה זה יכול להיות!להבהרה, המכשיר אינו מתחבר למחשב ואינו מגיע למצב הורדה
זה קורה בהגדרות הוספות של שיחה אם הוספת קידומת לפני כל חיוג ואז בכשרים של וועד הרבנים אי אפשר לשנות את זה רק ע"י איפוס שמוחק את כל הנתונים
-
@ממתמחה-למומחה את זה אני יודע שאלתי את שמואל אם לזה הוא התכוון כי שמה אין בכלל הגדרות רשת ומי שרוצה הגדרות רשת בכשר צריך לגרום שיהיה לו יותר מ7% ללא קליטה בהגדרות סוללה ואז יש אפשרות לשנות הגדרות רשת
-
@אבא-לו אמר במשום מה אני לא מצליח לפתוח בהגדרות את "הגדרות נוספות" (-הגדרות הרשת):
@שמואל-ש אמר במשום מה אני לא מצליח לפתוח בהגדרות את "הגדרות נוספות" (-הגדרות הרשת):
מחקתי דרך סייר שיש לו גישת רוט
מה זה סייר שיש לו גישת רוט?
סייר שיש לו גישה לתיקיות השורש
-
@מוטי-ברנד @ממתמחה-למומחה
אני מתכווין להגדרות אלו-בהגדרות נוספות
-
@מוטי-ברנד @ממתמחה-למומחה
אני מתכווין להגדרות אלו-בהגדרות נוספות
זה כשר מוועדת התקשורת?
-
-
@שמואל-ש @מוטי-ברנד @A0533057932 ,
עדין לא הסתדרתי, עשיתי איפוס כללי וזה לא עזר אפילו לא לרגע, מה שכן, אם עולה לי התראה משהו לגבי הרשת (-למשל-איבדת נדידת נתונים וכדומה) ואני מקיש עליו אז אני כן מגיע להגדרות נוספות ללא בעיה אבל סתם כך אני לא יכול כלל!
-
@שמואל-ש @מוטי-ברנד @A0533057932 ,
עדין לא הסתדרתי, עשיתי איפוס כללי וזה לא עזר אפילו לא לרגע, מה שכן, אם עולה לי התראה משהו לגבי הרשת (-למשל-איבדת נדידת נתונים וכדומה) ואני מקיש עליו אז אני כן מגיע להגדרות נוספות ללא בעיה אבל סתם כך אני לא יכול כלל!
ככה זה במכשיר כשר שע"י וועד הרבנים
-
@ממתמחה-למומחה אבל זה היה בסדר רק פתאום זה נתקע!
-
@ממתמחה-למומחה אמר במשום מה אני לא מצליח לפתוח בהגדרות את "הגדרות נוספות" (-הגדרות הרשת):
ככה זה במכשיר כשר שע"י וועד הרבנים
בכלל לא
הוא מדבר בהגדרות נוספות שבהגדרות.. לא שבהגדרות שיחה -
@טכני אמר במשום מה אני לא מצליח לפתוח בהגדרות את "הגדרות נוספות" (-הגדרות הרשת):
במכשיר כשר כזה איך אפשר להיכנס למצב טיסה??
כי ההגדרות נוספות לא נפתחותאם אתה רוצה הגדרות רשת בכשר צריך לגרום שיהיה לו יותר מ7% ללא קליטה בהגדרות סוללה ואז יש אפשרות לשנות הגדרות רשת
-
@מוטי-ברנד אמר במשום מה אני לא מצליח לפתוח בהגדרות את "הגדרות נוספות" (-הגדרות הרשת):
בהגדרות סוללה
מה זה?