עזרה | איזה מחשב עדיף?
-
מדובר בבטריה שיש לו 3+6 תאים
ועדיין אני לא מצליח לראות שיעבוד עד 21 שעות (אולי במצב שינה, אבל במצב שינה הם יכולים לכתוב שיעבוד (כמעט) לעולמי עד ) -
@aiib אמר בעזרה | איזה מחשב עדיף?:
@בנצי-20 אמר בעזרה | איזה מחשב עדיף?:
ה i5 עדיין טוב יותר, למרות שהמפרט של הלנובו לא רע בכלל.
אני באופן אישי חובב של לנובו יותר מאשר דל אבל זה כבר עניין אישי.
אני גם, אבל הכל תלוי בסדרות , בכל חברה שלא תהיה (כולל אסוס ואייסר).
-
@משחזר-מידע אמר בעזרה | איזה מחשב עדיף?:
שיעבוד (כמעט) לעולמי עד
כמו שמפרסמים על הנוקיה 800 החדש שהסוללה שלו מחזיקרה מעמד חודש אבל מי שקורא את האותיות הקטנות רואה שמדובר ב...מצב סטנד-סיי
-
ועדיין אני לא מצליח לראות שיעבוד עד 21 שעות (אולי במצב שינה, אבל במצב שינה הם יכולים לכתוב שיעבוד (כמעט) לעולמי עד )
תמיד הם מוסיפים שליש...
-
-
@משחזר-מידע אבל עדיין זה עדיף הורדת שליש של לנובו מאשר הורדת 20 אחוז של דל. כי בדל אתה נשאר בלי כלום...
כמובן תלוי באיזה סדרות ובאיזה רמה -
מדובר בבטריה שיש לו 3+6 תאים
ועדיין אני לא מצליח לראות שיעבוד עד 21 שעותוזה כשהבטריה עוד היתה חדשה...
בעיני יש כמה נקודות שאתה צריך לחשוב עליהם.
- עדיף שתבדוק מה המצב של בסוללה כרגע כמה אחוזים היא איבדה.
- המעבד בדל יותר טוב בכל הפרמטרים.
- הדל ייצא לך יותר יקר. במיוחד אם תרצה להוסיף זכרון ראם
נ. ב. איך שאני זוכר X היא הסדרה הכי טובה יחסית של לנובו THINKPAD
-
@פלורידה אמר בעזרה | איזה מחשב עדיף?:
אם זכרוני אינו בוגד בי
כנראה שהוא בוגד
כי גם היום ה X היא הסדרה הכי יקרה, אתה כנראה החלפת בין ה L ל X
הדגם העליון בסדרה נקרא נקרא X1 CARBON
יש אולי סדרות לגרפיקה יותר יקרות אבל מהשלוש האלה L T X , ה X הוא היקר -
@יהודה-12 אתה בטוח שגם X220 הוא היקר מול הT?
כי על פי ההסבר על ההבדל בין הדגמים הX לא נראה כל כך מתאים לחשבון
ThinkPad X – These are ultraportable business laptops. Devices such as the recent X1 Carbon are super-slim, while the high-end X1 Extreme offers the ultimate in gaming and computing power, plus a 4K touchscreen with Dolby Vision.
ThinkPad T – These are durable, efficient laptops. Sacrificing portability for ruggedness, the flagship T580 is built to survive in extreme environments and has a battery life of up to 27 hours.
ThinkPad P – Like the T series, these are mobile workstations, albeit with a bit more power and a slightly higher cost on the whole. The pricey P52 is Lenovo’s first VR-ready certified workstation.
ThinkPad E – These are budget devices designed for small businesses, starting from as little as £480. They’re affordable without sacrificing too much on performance.
ThinkPad L – Another low-cost option, these laptops range in size from 13in to 15in and should serve you well for on-the-go use.
ThinkPad A – The mid-range A series is aimed at professionals looking to perform a variety of editing, open source, and gaming tasks. Devices in this range are powered by AMD Ryzen processors.
ThinkPad 13 – The 13 series is designed for classroom use. The only 13in model currently available, the Chromebook 13, is generally bought in bulk by schools and businesses.
ThinkPad 11e – The 11e is the budget ThinkPad range, serving as a great choice for a second device or something for the kids. Again, the devices in this range tend to be classroom-oriented.
https://www.expertreviews.co.uk/laptops/1405472/lenovo-laptop-model-numbers-explained-the-definitive-guide-to-thinkpad-ideapad-yoga -
@יהודה-12 אמר בעזרה | איזה מחשב עדיף?:
נ. ב. איך שאני זוכר X היא הסדרה הכי טובה יחסית של לנובו THINKPAD
אני מחכה ל l14 l15 amd הם מחשבים איכותיים במיוחד מבוססי רייזן, שוברי שוק.
גם e14 gen 2 ו t14s -
@בנצי-20 אמר בעזרה | איזה מחשב עדיף?:
אני מחכה ל l14 l15 amd הם מחשבים איכותיים במיוחד מבוססי רייזן, שוברי שוק.
גם e14 gen 2 ו t14sבתקוה שהיבואנים בארץ גם כן יפנימו את זה ויתחילו להביא אותם לארץ.
כרגע חוץ מהאסוס zephiros אין כמעט מחשבים ניידים מבוססי ריייזן בארץ, אע"פ שבחו"ל כבר קיים בשפע@A0533057932 אמר בעזרה | איזה מחשב עדיף?:
@יהודה-12 אתה בטוח שגם X220 הוא היקר מול הT?
כי על פי ההסבר על ההבדל בין הדגמים הX לא נראה כל כך מתאים לחשבוןלא הבנתי מה הבאת, ה X הוא ספינת הדגל שלהם בו יש מסכי 4K ה T גם כן סדרה מצויינת רק שאלו פה איפה ממוקם X ועניתי שהוא נקרא הסדרה המתקדמת שלהם [אתה יכול לראות את זה גם לפי המיקום ברשימה ה X למעלה אחריו T, יכול להיות של T יש מעלות שאין ב X כמו סוללה יותר ארוכה, ב X נראה לי שהם משקיעים בניידות ה X1 הוא מחשב חזק ששוקל 1.2 ק"ג
-
@aiib אמר בעזרה | איזה מחשב עדיף?:
@משחזר-מידע אבל עדיין זה עדיף הורדת שליש של לנובו מאשר הורדת 20 אחוז של דל. כי בדל אתה נשאר בלי כלום...
כמובן תלוי באיזה סדרות ובאיזה רמהפעם שניה שאני שואל כאן: מה הסיפור של הסוללות של דל? מה כ"כ גרוע בהם?
-
@אלי-TZA אני לא יודע על הסוללות שלהם
אני יודע בוודאות על המטען שלהם
חובה מקורי
וגם המקורי מסוגל בוקר אחד לומר לך שהוא לא מקורי ואז הוא מטעין בחצי מההספק שלו
כפוע ליוצא מייד יש הגבלה על המעבד כי אין מספיק כח חשמל וכו'
אבל יתכן ולא לזה התכוונו פה -
@A0533057932 אמר בעזרה | איזה מחשב עדיף?:
אבל יתכן ולא לזה התכוונו פה
לכוארה התכוונו לסוללות בעצמם.
יש לי דל מהדגמים הכי זולים, המחשב עובד שנה וחצי וזה מצב הסוללה:
לשם השוואה תמונה מלפני שנה וחצי:
האמת שאני כמעט לא משתמש בסוללה וכמו שאפשר לראות מוגדרת טעינה עד 60% ועדיין בגלל הנושא פה בדקתי והופתעתי שהסוללה במלוא התפוקה אחרי שנה וחצי.