איך אני חוזר לווינדוס 10 1909?
-
@sakran אמר באיך אני חוזר לווינדוס 10 1909?:
אחת הבעיות שנוצרות בגלל ה2004 זה שהוא לא תומך בהרבה דריייברים של מייקרוסופט, ואחד מהם הוא הדרייבר של כוננים קשיחים, כך שאין לי דרך לגבות.
לא בדיוק מבין איזה דרייבר חסר אבל לכל בעיה יש פיתרון
-
@שלמה-ווייס
זה ממש בקיצור הסיפור.
וזה גם בדרייברים של נוקיה
והכל עבד פיקס עד שעשיתי את העדכון של 2004 (לפי מה שזכור לי) -
-
@שלמה-ווייס
זה ממש בקיצור הסיפור.
וזה גם בדרייברים של נוקיה
והכל עבד פיקס עד שעשיתי את העדכון של 2004 (לפי מה שזכור לי)תנסה לחפש דרייבר מתאים באתר היצרן של הכונן הקשיח
-
@a-y-f זה לא עוזר, הווינדוס לא תומך בדרייברים האלה, הוא גם לא קולט כונן קשיח שהיה פנימי ועכשיו אני משתמש בו כחיצוני.
זה לא קשור מכיוון שה 2004 לא תומך בחלק מהדרייברים הקודמים מה שהוא הציע לך זה לחפש דרייבר מתאים ל 2004
-
@sakran האמת היא שמאד מאד מאד מוזר שהוא לא יתמוך בדרייברים אמנם ל2004 ישנם בעיות מסויימות עם דרייברים אבל בעיקר בדרייברים של תצוגה/שמע וכו' אני אישית כבר שידרגתי כמה מחשבים ל2004 ולא נתקלתי בכזה דבר שהוא לא תומך בדרייברים לענ"ד יש כשל רציני במערכת
-
@שלמה-ווייס אני דיברתי עם עובד במחשבים שהסביר לי שבעיקרון מייקרוסופט לא מעדכנת יותר את המחשבים הישנים יותר כי זה לא תומך יותר,(הוא אומר שזה סוג של ווינדוס 11 ואצלי זה עדכן בגלל שהורדתי את מסייע העדכון שהוריד את זה באופן יזום) ולכן אין מה לעשות חוץ מלחזור אחורה, כי המחשב שלי הוא i3 - דור 3 וזה מסבך אותו.
-
@שלמה-ווייס אני לא כל כך מבין בזה, חזרתי אחריו בערך כמו תוכי,
יש אפשרות שתעזור לי עם הדרייברים האלו? כי כשניסיתי פעם קודמת לחפש לא הגעתי לכלום,
בתודה מראש -
@A0533057932 אבל @בנצי-20 אמר שהם הפסיקו לתמוך ואין את הדרייברים