לאחר התקנת ווינדוס מה אני צריך להתקין ומה מומלץ? (אנטי וירוס וכדו')
-
@פלורידה אמר בלאחר התקנת ווינדוס מה אני צריך להתקין ומה מומלץ? (אנטי וירוס וכדו'):
כמובן שאחת הותכנות החשובות היא: KMSpico
ממש לא
לפרוץ משתמשים בסקריפט מינימלי שלא צריך השבתות של אנטי ווירוס בשבילו -
@A0533057932 אמר בלאחר התקנת ווינדוס מה אני צריך להתקין ומה מומלץ? (אנטי וירוס וכדו'):
לפרוץ משתמשים בסקריפט מינימלי
איזה?
-
-
@פלורידה אמר בלאחר התקנת ווינדוס מה אני צריך להתקין ומה מומלץ? (אנטי וירוס וכדו'):
@בנצי-20 אמר בלאחר התקנת ווינדוס מה אני צריך להתקין ומה מומלץ? (אנטי וירוס וכדו'):
זצ"ל
למה? היא פועלת יופי
לא עברה פיתוח מ 2015
משתמשים בחדשים ואיכותיים יותר שהם סקריפט ותו לא. -
@A0533057932 אמר בלאחר התקנת ווינדוס מה אני צריך להתקין ומה מומלץ? (אנטי וירוס וכדו'):
@איציק-דייטש לא
תתקין ZIP7מה הפלוס?
מהיר, איכותי, חינמי, קוד פתוח, והכי חשוב לא מפציץ את הרגיסטרי של מקש ימני באיזה 100 שורות מיותרות
-
@פלורידה https://mitmachim.top/topic/4628/פריצת-אופיס-ווינדוס-לאופיס-365-ms-project-visio-מדריך-נפרד
אגב עדיף אונליין (אם אפשר) של דיגיבוי (קוד פתוח, לא מתקין כלום, ולא מזוהה באנטי וירוס)
-
@בנצי-20 מה המקור?
Daniel מ ym software
ואני אשמח לשמוע איך ללא התקנת כלום המחשב נשאר פרוץ גם לאחר 180 יום
הוא שומר את סקריפט הפריצה ומריץ אותו מדי פעם.
-
@בנצי-20 @A0533057932 @פלורידה הכל טוב התקנתי 7zip וזה מצוין, תודה לכולכם
ועד עכשיו??
לא באלי פיירפוקס ו classic start... כבר התקנתי
KMSpico
למה זה? כבר פרצתי את ווינדוס ואת אופיס
PDF-XChange Editor
אני לא אחד שעורך פי די אפים אני צריך משהו פשוט עם אפשרויות לעריכה
ולוח שנה עברי בלוח של וינדוס
אני פחות צריך את זה אבל בכל מקרה איך עושים זאת?
-
@בנצי-20 אמר בלאחר התקנת ווינדוס מה אני צריך להתקין ומה מומלץ? (אנטי וירוס וכדו'):
@בנצי-20 מה המקור?
Daniel מ ym software
כוונתך לזה?
Digiboy_Activate-Online_v18_AutoC2R.cmd
הוא מבוסס על הסקריפט שהבאתי
-
@בנצי-20 כלומר יש משהו במחשב
מה זה שונה מKMS VL ALL?יש משהו אבל הוא לא מותקן ואין לו גישה לכלום, זה לא שונה רק שאונליין עדיף,
-
@בנצי-20 מה המקור?
Daniel מ ym software
כוונתך לזה?
Digiboy_Activate-Online_v18_AutoC2R.cmdאכן, זה האונליין (הוא גם אוטומטי ולא מסבך כמו ה vl all)
-
@איציק-דייטש אמר בלאחר התקנת ווינדוס מה אני צריך להתקין ומה מומלץ? (אנטי וירוס וכדו'):
איך עושים זאת?
-
@A0533057932 אגב לווינדוס מומלץ רישיון דיגיטלי של mas, החיסרון שלו שהוא גם רק אונליין