יש מצב שאם לא עונים להפנות לתא קולי שמתחיל 151?
-
כפי שהזכרתי אני מנהל מערכת IVR - האם יש איזה דרך לעשות הפניה שאם לא עונים זה יגיע למס' שמתחיל 151 כי המערכת אומרת שזה לא מס' תקין. אולי יש צורה אחרת לכתוב את זה
(מי שלא יודע אז על מס' נייד שתתקשר אבל תכתוב בהתחלה 151 למשל 151-54-8489999 זה מגיע ישר לתא קולי שלו מבלי לצלצל אצל בעל המנוי) -
@שעטנ-ז-ג-ץ אמר ביש מצב שאם לא עונים להפנות לתא קולי שמתחיל 151?:
(מי שלא יודע אז על מס' נייד שתתקשר אבל תכתוב בהתחלה 151 למשל 151-54-8489999 זה מגיע ישר לתא קולי שלו מבלי לצלצל אצל בעל המנוי)
האם זה עדיין עובד?
משום מה, זַכור לי שהמס' עם הקידומת 151... (ישיר לתא קולי) נחסם בכשרים. (עכ"פ בגולן).
-
@חברים אמר ביש מצב שאם לא עונים להפנות לתא קולי שמתחיל 151?:
(מי שלא יודע אז על מס' נייד שתתקשר אבל תכתוב בהתחלה 151 למשל 151-54-8489999 זה מגיע ישר לתא קולי שלו מבלי לצלצל אצל בעל המנוי)
האם זה עדיין עובד?
משום מה, זַכור לי שהמס' עם הקידומת 151... (ישיר לתא קולי) נחסם בכשרים. (עכ"פ בגולן).
עובד גם בכשר
-
@שעטנ-ז-ג-ץ אולי תעשה את התא קולי כבר במערכת עצמה?
תשתמש בזה קומבינה - תא קולי בהשמעת קבצים -
הבעיה שמי שאמור לשמוע את כל ההודעות אין לו גישה אפי' למייל לכן הפתרון שזה יגיע ישר לתא קולי של הפלא' שלו
-
@שעטנ-ז-ג-ץ הוא יוכל לשמוע את זה דרך המערכת..
-
@11mot אמר ביש מצב שאם לא עונים להפנות לתא קולי שמתחיל 151?:
@שעטנ-ז-ג-ץ הוא יוכל לשמוע את זה דרך המערכת..
אני לא בימות...
-
אני לא בימות...
תפנה לשרות הלקוחות של החברה שלך, הם יסדרו לך את זה..
-
@11mot אמר ביש מצב שאם לא עונים להפנות לתא קולי שמתחיל 151?:
אני לא בימות...
תפנה לשרות הלקוחות של החברה שלך, הם יסדרו לך את זה..
לא כל דבר יודעים לסדר (לדוגמא רציתי שמי שמתקשר למערכת וזה מגיע לנציג אז שברגע הראשון הנציג יראה מס' מצחיק כמו 0222222222222 וככה הוא ידע שזה מגיע מהמערכת ואז אחרי שלש שניות יתהפך לראות את המס' האמיתי של המתקשר ואמרו שאין כזה דבר או שאתה שהוא יראה את המס' האמיתי או מס' פיקטיבי שתשים אבל אין אפשרות שיתחלף. ולבד הייתי צריך לשבור את הראש איך בכל זאת לעשות וב"ה הצליח..)
-
וב"ה הצליח..
איך? מעניין אוותי לדעת..