עזרה I היכן wpa_supplicant נמצא
-
יש עוד אפשרות שיש תיקיה בשם WIFI שנמצא בכמה מקומות תחפש קצת - מוחקים את כל התיקיה וזהו
זה לא תיקית וייפיי שנמצא בתיקית DATA אלא במקום אחר נראה לי אולי ב ETC ואז יש עוד תיקיה והיא נמצאת בתוכו -
@שעטנ-ז-ג-ץ אמר בעזרה I היכן wpa_supplicant נמצא:
יש עוד אפשרות שיש תיקיה בשם WIFI שנמצא בכמה מקומות תחפש קצת - מוחקים את כל התיקיה וזהו
זה לא תיקית וייפיי שנמצא בתיקית DATA אלא במקום אחר נראה לי אולי ב ETC ואז יש עוד תיקיה והיא נמצאת בתוכוכמובן להפעיל מחדש ואז לא יפעיל אותו
-
@שעטנ-ז-ג-ץ אמר בעזרה I היכן wpa_supplicant נמצא:
זה לא תיקית וייפיי שנמצא בתיקית DATA אלא במקום אחר נראה לי אולי ב ETC ואז יש עוד תיקיה והיא נמצאת בתוכותשמע אני לא מוצא שום קובץ שמזכיר אפילו בעקיפין את זה ואפילו עברתי ידנית על כל התיקיות והקבצים ולא מצאתי ולו רמז לזה
אולי יש מצב דרך תוכנה שמחפשת בפנים של המערכת הפעלה של הפלאפון (אני השתמשתי בחיפוש בשוט של המחשב)
ו@Yair אתה מבין בזה לא? לא הספקתי לראות מה כתבת יש מצב שגם תעזור לי בזה אפילו שהפסקת להתעסק בזה? -
@איש-אמת אמר בעזרה I היכן wpa_supplicant נמצא:
@hvusv1234 אולי תעלה לי תוכנה כזאת ואני ילמד לבד איך משתמשים בה
(יש לי קליטה מהירה )זה לא רק תוכנה.
זה גם שהמכשיר לא יהיה חסום למפתחים ועוד כמה דברים.
קיצר... -
@hvusv1234 נו מה הכפת לך המכשיר כבר פתוח ויש לי כבר רוט על המכשיר ועוד (מסתמא) מלא מדריכים לתוכנה בגוגל אז יאללה תשלח או שתתן לי רקע מהו הסייר הזה ואני יחפש
@hvusv1234 אמר בעזרה I היכן wpa_supplicant נמצא:
פ שוט תבקש ממישהו שמבין
נו אתה לא מבין?
-
@hvusv1234 נו מה הכפת לך המכשיר כבר פתוח ויש לי כבר רוט על המכשיר ועוד (מסתמא) מלא מדריכים לתוכנה בגוגל אז יאללה תשלח או שתתן לי רקע מהו הסייר הזה ואני יחפש
פ שוט תבקש ממישהו שמבין
נו אתה לא מבין?
אם יש לך רוט כבר אז פשוט תתקין סייר תומך רוט במכשיר ותחפש בתיקיית root/system/bin
-
@hvusv1234 תודה על העזרה ב"ה הצלחתי להסיר את זה ע"י ES File Explorer Pro
root/system/bin
הקובץ ששם לא מוריד אלא זה שנמצא ב bin ישר
אלף תודות -
@hvusv1234 תודה על העזרה ב"ה הצלחתי להסיר את זה ע"י ES File Explorer Pro
root/system/bin
הקובץ ששם לא מוריד אלא זה שנמצא ב bin ישר
אלף תודותשמחתי לעזור.