התקנת אופיס למחשב שנגמר לו הרשיון.
-
@rivka-krauss אז מרעננים את הדף (F5) ומנסים שוב
-
מנסה וסורי על הבורות...
-
@rivka-krauss מה? למה לא אמרתם שיש לכם MCFEE? בטח שדיפנדר מושבת ולא צריך לעשות כלום
-
אין לי מושג מה אתה אומר.
תכלס, טוב או רע, וצריך לעשות משהו? -
@rivka-krauss אני רק לא מבין איך המחשב הזה בכלל זז עם שתי אנטי וירוסים שאחד מהם עוד אווסט... וגם MCAFEE ידוע בהתנגשות עם תהליכים....
-
@rivka-krauss אמר בהתקנת אופיס למחשב שנגמר לו הרשיון.:
אין לי מושג מה אתה אומר.
תכלס, טוב או רע, וצריך לעשות משהו?לא צריך לעשות כלום המחשב כעת בדיוק על אותו מצב כמו שהיה לפני התחלת כל השירשור הזה אא"כ תפסיקו להשתכנע מהאנטי וירוסים למיניהם ותרצו להסיר אותם ולהשאר רק עם דיפנדר
-
מומלץ???
תודה רבה על כל העזרה! -
@rivka-krauss אמר בהתקנת אופיס למחשב שנגמר לו הרשיון.:
מומלץ???
תודה רבה על כל העזרה!הייתי אומר חובה, אוואסט תוכנה כבדה ולא יעילה (ולפעמים גם הורסת מערכות הפעלה כשמתחשק לה (מי שלא מאמין לי יש לי תמונות של 4 מערכות הפעלה שהוא דפקה בחודשים האחרונים (שהגיעו לידי)), מקאפי גם כן סתם דביק ונודניק. ובפרט כאשר יש את שניהם בו זמנית, ולכן מומלץ מאוד להסיר את שניהם (עם כלי הסרה מתאים במצב בטוח), ולהתקין eset פרוץ.
-
@rivka-krauss סליחה מראש על החפירה...
אבל אם אני רואה נכון יש לכם גם Eset על המחשב....
יש על שולחן העבודה קיצור דרך להגנה על שירותים בנקאיים, מה שבעצם מראה שקיים עוד אנטי וירוס בנוסף ל2 האחרים...לדעתי כדאי לתת למישהו שמבין לעשות סדר במחשב.
-
@בנצי-20 אמר בהתקנת אופיס למחשב שנגמר לו הרשיון.:
@מתושלח אם זה רק הגנת אינטרנט זה בסדר
השאלה אם זה רק הגנת אינטרנט.
וגם בהנחה שאתה צודק, אין שום עניין להתקין הגנת מחשב של אווסט במקביל להגנת אינטרנט של איסט.
וכל זה בו בזמן שיש ספק אנטי וירוס שלישי שחוגג במחשב...בכל אופן אשמח לעזור בסידור המחשב.