התקנת אופיס למחשב שנגמר לו הרשיון.
-
@rivka-krauss תעלו תמונה
ואיך השבתתם אתו ? -
לפי ההוראות בפורום.
-
@rivka-krauss אני לא ממש מכיר את הכלי הזה
אבל אולי תנסו להפעיל מחדש את המחשב ואז להפעיל את הדיפנדר -
זה מה שעשיתי כבר ולא עזר, אבל ניתקתי אותו וגם ניסיתי להפעיל שוב דרך קישור שבעצם מיועד לניטרול. מה עושים???
-
@rivka-krauss כנראה א"א להפעיל אותו מכיוון שאווסט מותקן אז גם לא הייתם צריכים להשבית אותו מקודם כנסו שנייה לממשק של דיפנדר ותעלו תמונה (בדרך כלל יופיע שדיפנדר מנוהל ע"י הארגון שלך שזה אומר שע"י התקנת אנטיווירוס חיצוני אוטומטי דיפנדר יושבת)
-
@rivka-krauss לנסות לשאול את מי שנתן את זה
אבל בכללי אם רוצים רק להשבית אותו להתקנה של משהו ולא קבוע אפשר ככה
ללחוץ על הסמל הזה בשורת המשימות
לאחר מכן בחלון שנפתח ללחוץ על זה
ואז על נהל הגדרות
ושם לכבות את זה ככה
-
הסתכלתי שם עכשיו וזה נראה ככה
-
@שלמה-ווייס איך מחזירה את הדיפנדר לפעילות?
תודה רבה על העזרה!!! -
@rivka-krauss בצד ימין היכנסו ל"הגנה מפני ווירוסים ואיומים" ותעלו תמונה
-
![0_1598766660437_62631eb6-7080-4d06-8c78-c803e9060d3d-image.png](העלאה 100%)
-
@rivka-krauss המתינו בסלנות עד שתופיע התמונה בצד שמאל ואד תשלחו
-
כותב לי שיש שגיאה....
-
@rivka-krauss אז מרעננים את הדף (F5) ומנסים שוב
-
מנסה וסורי על הבורות...
-
@rivka-krauss מה? למה לא אמרתם שיש לכם MCFEE? בטח שדיפנדר מושבת ולא צריך לעשות כלום
-
אין לי מושג מה אתה אומר.
תכלס, טוב או רע, וצריך לעשות משהו? -
@rivka-krauss אני רק לא מבין איך המחשב הזה בכלל זז עם שתי אנטי וירוסים שאחד מהם עוד אווסט... וגם MCAFEE ידוע בהתנגשות עם תהליכים....
-
@rivka-krauss אמר בהתקנת אופיס למחשב שנגמר לו הרשיון.:
אין לי מושג מה אתה אומר.
תכלס, טוב או רע, וצריך לעשות משהו?לא צריך לעשות כלום המחשב כעת בדיוק על אותו מצב כמו שהיה לפני התחלת כל השירשור הזה אא"כ תפסיקו להשתכנע מהאנטי וירוסים למיניהם ותרצו להסיר אותם ולהשאר רק עם דיפנדר
-
מומלץ???
תודה רבה על כל העזרה! -
@rivka-krauss אמר בהתקנת אופיס למחשב שנגמר לו הרשיון.:
מומלץ???
תודה רבה על כל העזרה!הייתי אומר חובה, אוואסט תוכנה כבדה ולא יעילה (ולפעמים גם הורסת מערכות הפעלה כשמתחשק לה (מי שלא מאמין לי יש לי תמונות של 4 מערכות הפעלה שהוא דפקה בחודשים האחרונים (שהגיעו לידי)), מקאפי גם כן סתם דביק ונודניק. ובפרט כאשר יש את שניהם בו זמנית, ולכן מומלץ מאוד להסיר את שניהם (עם כלי הסרה מתאים במצב בטוח), ולהתקין eset פרוץ.