עזרה בגימייל
-
@מנחם-ציון אמר בעזרה בגימייל:
אלי מגיע ודרך אגב עם עדין לא עשית תגדיר את הדומין כברירת מחדל ואז לא תצטרך כל מייל לשנות את המאת
אני הגדרתי אבל לשלוח יש לי אפשרות אבל לא לקבל -
-
-
@מישהו12 אמר בעזרה בגימייל:
@FSHLOMO אמר בעזרה בגימייל:
אני הוספתי למייל שלי עוד מייל ועכשיו יש לי אפשרות לשלוח ממייל אחד אם שני כתובת אימייל ועכשיו השאלה שליע זה למה כשאני שולח לדומיין השני שלי זה לא מגיע לי למייל אבל לשלוח אני כן יכול?
הגדרת mx ןsmtp וכו?
אני לא יודע מה זה אני לא מתמצא מה אני אמור להגדיר?
-
@מישהו12 אמר בעזרה בגימייל:
אני הוספתי למייל שלי עוד מייל ועכשיו יש לי אפשרות לשלוח ממייל אחד אם שני כתובת אימייל ועכשיו השאלה שליע זה למה כשאני שולח לדומיין השני שלי זה לא מגיע לי למייל אבל לשלוח אני כן יכול?
הגדרת mx ןsmtp וכו?
אני לא יודע מה זה אני לא מתמצא מה אני אמור להגדיר?
אני גם לא מתמצא רק יודע שצריך להגדיר
-
-
-
@ישראליק אמר בעזרה בגימייל:
@FSHLOMO זה שאתה יכול לשלוח משתי כתובות (מה הקשר דומיינים) לא אומר שאיחדת את תיבות הדואר שלך.
מה שאתה צריך לעשות זה לפתוח את המייל השני, להגדיר שם מסנן שמעביר אוטומטית את כל המיילים למייל הראשון. ככה תוכל להתנהל לגמרי מתוך תיבה אחת.איך אני עושה את זה איפה ההגרות האלו?
-
@FSHLOMO זה שאתה יכול לשלוח משתי כתובות (מה הקשר דומיינים) לא אומר שאיחדת את תיבות הדואר שלך.
מה שאתה צריך לעשות זה לפתוח את המייל השני, להגדיר שם מסנן שמעביר אוטומטית את כל המיילים למייל הראשון. ככה תוכל להתנהל לגמרי מתוך תיבה אחת.איך אני עושה את זה איפה ההגדרות האלו?
בכתובת הזו:
https://mail.google.com/mail/u/0/#settings/filtersבסוף העמוד יש כפתור ליצירת מסנן חדש -
בשדה "אל", מלא את כתובת המייל שלך, כך שכל מייל שיגיע אליך יקבל את ההפניה
יש להוסיף את הכתובת להעברה לפי ההוראות
-
מה שאתה צריך לעשות זה לפתוח את המייל השני, להגדיר שם מסנן שמעביר אוטומטית את כל המיילים למייל הראשון. ככה תוכל להתנהל לגמרי מתוך תיבה אחת.איך אני עושה את זה איפה ההגדרות האלו?
בכתובת הזו:
https://mail.google.com/mail/u/0/#settings/filtersבסוף העמוד יש כפתור ליצירת מסנן חדש -
בשדה "אל", מלא את כתובת המייל שלך, כך שכל מייל שיגיע אליך יקבל את ההפניה
יש להוסיף את הכתובת להעברה לפי ההוראות
והאם יש דרך גם להעביר שיחות האנגאטס?