-
@יהושע-זופניק אמר בזיהוי מקור הקצר:
אולי התקנת שקע תלת פאזי
איך בדיוק מתקינים תלת פאזה כשאין כזה תשתית/לוח/שעון?
-
@שלמה-ווייס לכן שאלתי היום אנשים עושים דברים הזויים יותר ...
-
@יהושע-זופניק לא מצליח לתפוס ת'פדיחה אין כזה דבר לחבר תלת פאזה בלי תשתית מתאימה כמו שא"א לחבר תקע לצינור מים... (אולי אתה כן )
-
@שלמה-ווייס למה זה פשוט לחבר כמות גדולה יותר של חוטים וכן חוטים עבים יותר, תצחק היו דברים מעולם לכן הלכתי על קיצוני
-
@יהושע-זופניק אבל מאיפה בדיוק אתה לוקח 400 וולט???????? וכן לאיפה בדיוק מחברים???? ומה קשר חוט עבה זה הרי לא נותן כלום בוולט ואמפר יש לו ממילא 40 שזה המקסימום... יאללה עזוב בואו לא נסטה מהנושא
-
אין לי כוח לתייג את כל השואלים והמתפלפלים, אבל מדובר במחסן שבניתי לפני כחמש שנים ומהתחלה הפיוז הזה עשה בעיות והקפיץ מידי פעם חלק מהחשמל במחסן, (בהתחלה כן עבד!)
לא עשיתי שום שינוי בחשמל!
החלפתי פיוז ועדיין אותה בעיה!
כמובן שבדקתי את כל החיבורים הגלוים ואין שום סימן לבעיה...
כשאני מרים את הפיוז נוצר ניצוץ בארון חשמל (בחיבור של הפיוז..) כך שזה סכנת נפשות לעשות את כל ההצעות שמציעים ולבדוק בצורה פיראטית (על ידי ניתוק והרמה עד שאני יגלה איפה החוט המקצר)!!!!
כמובן שצריך לבדוק עם המולטימטר, הבעיה היא שאין לי.... כך שמי שיודע איפה יש גמ"ח באזור רמת אהרן בבני ברק שמשאיל אשמח לדעת!!
בכל אופן תודה לכל העוזרים והמסייעים!!! -
@שרולי אמר בזיהוי מקור הקצר:
כמובן שצריך לבדוק עם המילומטר, הבעיה היא שאין לי.... כך שמי שיודע איפה יש גמ"ח באזור רמת אהרן בבני ברק שמשאיל אשמח לדעת!!
בכל אופן תודה לכל העוזרים והמסייעים!!!תבדוק בספר טלפונים....
-
@שרולי נסה עם המולטימטר לבדוק ג"כ קצר בין הארקה לשלילי חוץ מהבדיקה של קצר בין חיובי לשללי
-
@שלמה-ווייס אמר בזיהוי מקור הקצר:
@ישראל-0 אבל מה פתאום הפיוז נופל?
אני לא ממש בעל מקצוע אבל מנסיון של הרבה זמן - כשמה שקופץ זה רק הפיוז ולא הפחת ובמיוחד כשזה קורה מיד זה חיובי והארקה ולפעמים עומס
אגב @שרולי שים לב שאם באמת זה חיובי והארקה זה ישרוף את הפיוז אחרי כמה (הרבה) נסיונות -
@שלמה-ווייס אמר בזיהוי מקור הקצר:
@שרולי נסה עם המולטימטר לבדוק ג"כ קצר בין הארקה לשלילי חוץ מהבדיקה של קצר בין חיובי לשללי
הארקה ושלילי מקפיץ את הפחת מיד
-