תוכנות אדובי עדכניות (2020) חינם, בהתקנה פשוטה!
-
@ביוס אמר בתוכנות אדובי עדכניות (2020) חינם, בהתקנה פשוטה!:
@צדיק-תמים
שתי תגובות:- ירונס לא יותר אמינים, אבל צ'ק פוינט משום מה מזהירים אותי להוריד מ-GETINTOPC, ואף פעם לא שלחו לי אזהרה על הורדה מהאינסטגרם של ירונס! וחוץ מזה למה כמעט תמיד שאני בא להוריד מ-GETINTOPC האנטי וירוס של ESET שאתה כל כך מעריך, מזהיר אותי מפני אתרי רוגלה וכו' וכו'. ולסיום, תמיד שאני מתקין תוכנות מ-GETINTOPC ESET שולח לי אזהרה, ולפעמים מוחק לי את הפריצה (אם אני לא יוצר חריג זה בדרך כלל ככה), אמנם לא אכחש שגם בהתקנות של ירונס האנטי וירוס מזהיר, אבל חוץ מתוכנת שחזור אחת, תמיד האזהרות הם לפני ההתקנה ולא אחריה! לעומת GETINTOPC שגם לפני יש אזהרה וגם אחרי. הבנת?! זהו סקר פשוט שערכתי.
- אם ESET כל כך חביבה עליך שלחתי לך כאן בתוך ארכיון קובץ ש-ESET לא מזהה כוירוס, אבל משום מה בתוך הרצה אחת כל התיקיות במחשב 'ננגעות' בוירוס הזה, איזה קובץ חביב דואג לשיבוט עצמי כל כך יסודי?! אבל שאלת המחץ היא למה Avast מנקה אותו ללא קושי (כולל בגירסא החינמית)??? אזהרה! לא ממליץ להעתיק את הוירוס למחשב שלך, תריץ אותו רק במערכת וירטואלית או במחשב מיותר (ואח"כ צור איתי קשר שאאסוף אותו...), שוב אני לא ממליץ להעתיק אותו לא לך ולא לאף אחד (אגב, גם למי שמשתמש ב-Avast)
יודגש שוב הורדת הקובץ על אחריותכם האישית בלבד! (אין לי מושג מה הנזקים של המשכפל החרוץ הזה).
streamerdata.7z
תכל'ס esrt מזהיר משניהם, ואתה לא ממליץ להוריד עם שניהם... אין לך שום הוכחה זה סתם תחושת בטן.
-
@צדיק-תמים באמת אין עליך, הענין ברור. ESET מזהירים מירונס כי הם מזהים חבילה בלי תעודת אבטחה רשמית. אבל ברגע שאתה מאשר להתעלם הם מניחים לך. לעומת זאת ל-GETINTOPC האנטי"ו ממשיך להזהיר גם אחרי 5 שנים... וגם אם התעלמת (לולא שיצרת חריג). אוקיי?!
-
@צדיק-תמים באמת אין עליך, הענין ברור. ESET מזהירים מירונס כי הם מזהים חבילה בלי תעודת אבטחה רשמית. אבל ברגע שאתה מאשר להתעלם הם מניחים לך. לעומת זאת ל-GETINTOPC האנטי"ו ממשיך להזהיר גם אחרי 5 שנים... וגם אם התעלמת (לולא שיצרת חריג). אוקיי?!
שטויות במיץ
הרגע הורדתי מהאתר תוכנה והתקנתי והרצתי בכל שלב אנטי וירוס, והוא לא חסם אותי לא בכניסה לאתר, לא בהורדה, לא כקובץ דחוס, לא כקובץ מחולץ, לא במהלך ההתקנה ולא לאחריה. לא יודע על מה אתה מדבר. -
בסוף עוד נגלה ש @צדיק-תמים ואני( @bbn ) זה סוכנים סמויים של ESET
ו @ביוס ו @13115-5864 של AVEST
-
אם כבר מדברים על אווסט, כדאי לראות את זה
-
@צדיק-תמים
מה נסגר איתך?! 1) יתכן שהורדת תוכנה חינמית (כן יש שם גם תוכנות חינמיות, ובדרך כלל לחסוך התקנה מקוונת) ממילא אין סקירפטים מסוכנים (ואגב תסתכל על הדפדפן בצד שמאל למעלה איזו הודעה הוא כותב שם)
2) אני עצמי התקנתי ואין ספור פעמים המחשב הזהיר אותי, ומחק את הפריצה. ותפסיק להתווכח תריץ את זה ותריץ את זה (וגם אם לא נחסמת אין ענין להגיב כאן, נניח שאתה צודק, מה איכפת לי...). ואלו רק דוגמא.
3) אבל לדעתי הטענה הכי מגניבה היא - שהדפדפן של ווינדוס 10 לא מאשר בשום פנים שום הורדה מהאתר הזה (מה שלא נכון אצל האינסטגרם של ירונס)!!!!!! נו מה עכשיו?! בעבר המסך היה נהפך לאדום לחלוטין ומודיע שהדפדן לא מאשר להוריד מאתרים כאלו מסוכנים. לצערי מישהו שם ב-GET איים כנראה על מיקרוסופט (רוסים אמרנו, לא?!...) והיום ההודעה היא שלא ניתן לגשת לאתר שביקשת... אבל לפחות המסך בצבע לבן, איזה נס...
הנה, קח צילום מסך (ושים לב לשורת הכתובת),
יום טוב, אחי. -
@bbn אמר בתוכנות אדובי עדכניות (2020) חינם, בהתקנה פשוטה!:
בסוף עוד נגלה ש @צדיק-תמים ואני( @bbn ) זה סוכנים סמויים של ESET
ו @ביוס ו @13115-5864 של AVEST@bbn מה נסגר איתך?! אתה באמת קונה את הלוקש ש-
לא פחות מ-22 טכנאי מחשבים, מתוך 29 ששאלנו, המליצו על תוכנת Eset כתוכנת האנטי וירוס הטובה ביותר (מתוך תגובת @צדיק-תמים ל-@ביוס),
סיני מדבר סינית, הודי הודית, וטכנאי מחשבים מדבר עסקית... איזה היגיון יש לדחות בסגפנות 120 ש"ח?...
-
@ביוס אני אישית ממליץ על ESET לא בגלל שקראתי איפה שהוא
הסיבה היחידה היא שיש לנו אותה בעמדות מחשב בבית כנסת
ובמשך הרבה שנים אולי 5 אולי יותר אף פעם לא ניכנס וירוס למחשבים
ולעמדת קול הלשון לדוגמא ניכנסים עשרות נגנים ביום עם וירוסים
בשבילי זה "אין חכם כבעל הנסיון"
אני לא מנסה להתוכח פה מה יותר טוב
ומה שכתבתי על סוכנים של.. זה היה בהומור כמובן..
אבל מה שאני נהנה מאוד אני ממליץ לכולם !! -
האינסטגרם
טלגרם. לא אינסטגרם, אינסטגרם זה משהו של חילויינים!!
ואגב, היה טלגרם. כלומר, היה ערוץ של ירון בטלגרם. לא עוד!
הוא מחק את כל הקבצים משם! -
וכבר אמרו כאן בפורום שהאתר הזה הוא משוכפל מהמקור.
-
@אמיץ אמר בתוכנות אדובי עדכניות (2020) חינם, בהתקנה פשוטה!:
@ANGUI למה לי הוא לא מסכים להוריד את הפוטושופ? כשהמשאב מגיע לשלב ההורדה זה מה שהוא מראה לי
ודרך אגב אני צריך את זה לווינדוס 7, זה אמור לעבוד גם לזה? (אם לא, מה ידוע לך שכן? (חוץ מ"פוטושופ נייד בעברית" שעושה לי צרות))https://helpx.adobe.com/photoshop/system-requirements/2019.html