תוכנות אדובי עדכניות (2020) חינם, בהתקנה פשוטה!
-
תוכנות אדובי עדכניות (גרסת 2020) בהתקנה פשוטה וללא צורך ברשיונות מיילים נטרול אנטיוירוס ושאר ירקות.
יש הוראות/פרטים נוספים בכל קישור.בהצלחה ובהנאה!
-
-
זה של ירון?
-
-
פוסט זה נמחק!
-
@ארי אמר בתוכנות אדובי עדכניות (2020) חינם, בהתקנה פשוטה!:
@צדיק-תמים יש מצב לאקרובט פרו 2020
באיזו שפה?
-
@צדיק-תמים היה בדורותיו..." באמת, כי האתר הזה מסווג ברוב המקרים אצל Check point, כאתר מסוכן המכיל בתוכו "רוגלות הרוצים לגנוב ממך סיסמאות ופרטי אשראי", כך לשון ההודעה. כי ממחקר קצר שערכתי מדובר באתר רוסי והרוסים ידועים בשם "הטוב" שיצא להם כהאקרים מיוחדים... ויש להם גם אתר מתחרה GETINTOPC שמשום מה הבעלים של האתר אליו הפנת טוען שהם גנבו לו את השם, אבל אני מזמין אותך לערוך חיפוש באחד מהם, ואחר כך לעבור לשני ותוכל לראות שהחיפוש שלך (באתר הראשון) מופיע משום מה באתר השני... אז ככה שזה באמת לא מריח טוב.
ודרך אגב לפני תקופה מסויימת (עוד לפני שצ'ק פוינט זיהו אותם) האנטי וירוס של קספרסקי בקישור הזה הופיע עם הוראות בקובץ JGP שנכתבו ברוסית עדכנית... אני לא הייתי ממליץ ואומר
@צדיק-תמים אמר בתוכנות אדובי עדכניות (2020) חינם, בהתקנה פשוטה!:בהתקנה פשוטה וללא צורך ברשיונות מיילים נטרול אנטיוירוס ושאר ירקות.
-
@ארי כנראה שכן כי נוזקה יכולה להוריד את עצמה למחשב, ולחכות כמו טורף למספר סידורי כלשהוא, אשראי או סיסמת ההתחברות שלכם לבנק.
וחוץ מזה, אשראי זה דוגמא שגונבת לך כסף, ישנם עוד הרבה הונאות שיתכנו, כמו השימוש בדואר דיג (פישינג) למשל, לעומת זאת התוקפים הלו אינם צריכים לאתר את כתובת המייל שלך (כי בדרך כלל הם מפיצים את הנוזקות שלהם בדרך של רשימות תפוצה), כי היא כן מופיעה בדפדפן שלך! ומכאן ועד לכניסה לדואר האישי שלך (כולל כל הפרטים האישים) הדרך קצרה מאוד (קוד זדוני שהפעלת אותו כמנהל (בעת התקנת תוכנת האדובי) מרגיש מלך העולם!)