עזרה -מחשב נייד נכבה כל כמה דקות
-
@משחזר-מידע אמר בעזרה -מחשב נייד נכבה כל כמה דקות:
@שלמה-ווייס אמר בעזרה -מחשב נייד נכבה כל כמה דקות:
כי אתה הרי לא מפעיל שום סקריפט כזה ואני לא מכיר כזה דבר שעולה מעצמו...
בטח שאתה מכיר
על האקרים שמעת ?המחשב הזה לא מחובר לרשת כך שאני חושב שלאקרים לא יעזור הרבה אלא אם כן הם ידעו לפרוץ למכשיר דרך מטען
-
שמעתי אבל הדבר האחרון שאחשוב רציני שזה מה שקורה למחשב
כשמישו אומר שהמחשב קורס אני מפנה אותו לבדוק:
- חום מנוע
- מצב תוכנות תושבות זכרון
- דוח הSMART של הדיסק
אבל כשמישו אומר שאחרי שזה נדלק הוא חוזר בדיוק לאותה נקודה שהיה לפני הקריסה
כולל המיקום המדויק של השיר איפה שהיה לפני הקריסה
אני אישית כן מתחיל לבדוק בכיוון הזה -
שמעתי אבל הדבר האחרון שאחשוב רציני שזה מה שקורה למחשב
כשמישו אומר שהמחשב קורס אני מפנה אותו לבדוק:
- חום מנוע
- מצב תוכנות תושבות זכרון
- דוח הSMART של הדיסק
אבל כשמישו אומר שאחרי שזה נדלק הוא חוזר בדיוק לאותה נקודה שהיה לפני הקריסה
כולל המיקום המדויק של השיר איפה שהיה לפני הקריסה
אני אישית כן מתחיל לבדוק בכיוון הזהאתה מתחיל להפחיד אותי אין מצב שזה ווירוס???
-
@משחזר-מידע אני מתעסקעם מחשבים כנראה פחות מ10% ממך אבל בחיים לא נתקלתי בכזה דבר חוץ מווירוס כופר
-
-
@משחזר-מידע כן אבל מה פתאום שהמחשב ייכבה כל כמה דקות?
-
חוץ מווירוס כופר
אז אתה מודע שקיים דבר כזה?!
רגע רגע רק כדי להבין גם במחשב שלא מחובר לרשת זה יכול לקרות כל הסיפור הזה עם האקרים והווירוס כופר??
-
כן אבל מה פתאום שהמחשב ייכבה כל כמה דקות?
לענד הוא לא נכבה
כי לא יכול להיות שיחזור לשיר שהיה בדיוק איפה שהפסיק
אני חושב שרק המסך נכבה או נכנס למצב שינה\שינה -
כן אבל מה פתאום שהמחשב ייכבה כל כמה דקות?
לענד הוא לא נכבה
כי לא יכול להיות שיחזור לשיר שהיה בדיוק איפה שהפסיק
אני חושב שרק המסך נכבה או נכנס למצב שינה\שינהאבל ביטלתי את המצב שינה בכל האופציות שיש ל אף פעם
-
@אשדודי אמר בעזרה -מחשב נייד נכבה כל כמה דקות:
רגע רגע רק כדי להבין גם במחשב שלא מחובר לרשת זה יכול לקרות כל הסיפור הזה עם האקרים והווירוס כופר??
וירוס אפשר שיעבור גם עם דיסק אונקי וכו'
-
וירוס אפשר שיעבור גם עם דיסק אונקי וכו'
כן את זה אני יודע אבל לא ווירוס ששתל האקר והוא שולט דרכו במחשב גם עכשיו אלא אם כן זו פקודה שמכניסה את המערכת למצב שינה ועוקפת את ההגדרות הבסיסיות של המחשב
-
@משחזר-מידע זה מה שהכי הגיוני באמת שזה נכנס לשינה (מצב שינה פחות נראה לי כי זה בולט שזה לא הפעלה רגילה) אבל אני עדיין חושב על כיוון שזה משהו חומרתי שמשתיק את המחשב איכשהו אין לי עדיין הסבר איך בדיוק זה מופעל מחדש כמו הפעלה רגילה וכן איך זה ממשיך מאותו מקום אבל לא תמיד היה לי הסבר על כל דבר וגם על משהו שהוכח כנכון
-
@משחזר-מידע זה מה שהכי הגיוני באמת שזה נכנס לשינה (מצב שינה פחות נראה לי כי זה בולט שזה לא הפעלה רגילה) אבל אני עדיין חושב על כיוון שזה משהו חומרתי שמשתיק את המחשב איכשהו אין לי עדיין הסבר איך בדיוק זה מופעל מחדש כמו הפעלה רגילה וכן איך זה ממשיך מאותו מקום אבל לא תמיד היה לי הסבר על כל דבר וגם על משהו שהוכח כנכון
7תודה רבה לכולם החכמתם אותי אני ישב על המחשב מחר ויצליב את כל הרעיונות שהעלתם פה וינסה לפתור הבעיה העדכן אם נפתרה הבעיה ואיך. שוב תודה ולילה טוב
-
אלא אם כן זו פקודה שמכניסה את המערכת למצב שינה ועוקפת את ההגדרות הבסיסיות של המחשב
נשמע די הגיוני רק שבדרך כלל וירוס כזה שאתה מקבל דרך אונקי זה וירוס שכולם יודעים עליו... ועל כזה וירוס עוד לא זכיתי לשמוע
-
אלא אם כן זו פקודה שמכניסה את המערכת למצב שינה ועוקפת את ההגדרות הבסיסיות של המחשב
נשמע די הגיוני רק שבדרך כלל וירוס כזה שאתה מקבל דרך אונקי זה וירוס שכולם יודעים עליו... ועל כזה וירוס עוד לא זכיתי לשמוע
אני גם לא .אבל זה היה הכי קרוב למצב שהאקר פרץ למחשב שיותר נכון לאמר שמחשב שלא מחובר לרשת קיבל ווירוס מתוחכם כזה דרך האונקי
-
אני גם לא .אבל זה היה הכי קרוב למצב שהאקר פרץ למחשב שיותר נכון לאמר שמחשב שלא מחובר לרשת קיבל ווירוס מתוחכם כזה דרך האונקי
זה ממש לא בעיה ליצר כזה וירוס שעושה את הפעולה הזאת - מי שמעוניין אני יכול להביא לו כזה שגם מוסיף שירות (!!) שהרבה יותר קשה למצוא אותו וזה מתווסף לאתחול ומכבה את המחשב ברגע שהוא נדלק....
-
@CoronaVirus אמר בעזרה -מחשב נייד נכבה כל כמה דקות:
זה ממש לא בעיה ליצר כזה וירוס שעושה את הפעולה הזאת - מי שמעוניין אני יכול להביא לו כזה שגם מוסיף שירות (!!) שהרבה יותר קשה למצוא אותו וזה מתווסף לאתחול ומכבה את המחשב ברגע שהוא נדלק....
זה לא חכמה להרוס החכמה היא לתקן תייצר סקריפט שמתקן את הבעיה שיש לו
-
@מוטי-ברנד אמר בעזרה -מחשב נייד נכבה כל כמה דקות:
זה לא חכמה להרוס החכמה היא לתקן תייצר סקריפט שמתקן את הבעיה שיש לו
דווקא חכמה מאד גדולה לייצר כזה דבר.... הסקריפט לביטול ממש לא קשה לייצר
-
@שלמה-ווייס לא התכוונתי לזלזל ח'ו רק אמרתי שהוא לא ביקש להרוס יותר הוא ביקש לסדר את זה ואדרבה אם אתה יכול לייצר סקריפט שיסדר לו את זה אז תייצר