עזרה -מחשב נייד נכבה כל כמה דקות
-
@bbn אמר בעזרה -מחשב נייד נכבה כל כמה דקות:
@מצב להחליף דיסק נורמלי של 240 גיגה של SSD
בערך 140 שקלאם פירטת כל כך היית מפרט איפה קונים את זה..
-
@זונדל-גרנד אמר בעזרה -מחשב נייד נכבה כל כמה דקות:
@bbn אמר בעזרה -מחשב נייד נכבה כל כמה דקות:
@מצב להחליף דיסק נורמלי של 240 גיגה של SSD
בערך 140 שקלאם פירטת כל כך היית מפרט איפה קונים את זה..
-
@AVI12 אמר בעזרה -מחשב נייד נכבה כל כמה דקות:
לא קראתי לצערי כל מה שכתבו פה כי אי אפשר
רואים!!
אפילו לא קראת את ההודעה הראשונה!!!!! -
@משחזר-מידע אמר בעזרה -מחשב נייד נכבה כל כמה דקות:
לא קראתי לצערי כל מה שכתבו פה כי אי אפשר
רואים!!
אפילו לא קראת את ההודעה הראשונה!!!!!קראתי לחלוטין!!!!
כמו שכתבתי אצלי לפחות המחשב מתעלם לחלוטין מההגדרות של צריכת סוללה ונכבה אם הוא לא בשימוש... -
קראתי לחלוטין!!!!
כמו שכתבתי אצלי לפחות המחשב מתעלם לחלוטין מההגדרות של צריכת סוללה ונכבה אם הוא לא בשימוש...יש לו מחשב ישן בן 10 שנים בערך עם 3 גיגה ראם ודיסק HDD שלא בדיוק מתאים לגרסאות החדשות של וינדוס במיוחד כשמשתמשים גם בגוגל. זה לכאורה הבעיה שלו.
נראה לך שזה גם הבעיה שלך?
נ.ב. הוא דיבר על קריסה של המחשב תוך כדי שימוש -
@יהודה-12 אמר בעזרה -מחשב נייד נכבה כל כמה דקות:
קראתי לחלוטין!!!!
כמו שכתבתי אצלי לפחות המחשב מתעלם לחלוטין מההגדרות של צריכת סוללה ונכבה אם הוא לא בשימוש...יש לו מחשב ישן בן 10 שנים בערך עם 2 גיגה ראם לכל היותר כפי הנראה ודיסק HDD שלא בדיוק מתאים לגרסאות החדשות של וינדוס זה לכאורה הבעיה שלו.
נראה לך שזה גם הבעיה שלך?
נ.ב. הוא דיבר על קריסה של המחשב תוך כדי שימושיקח לי עוד כמה שנים להגיע למצב שלו
אוקיי אספתי דברי חזרה לא ראיתי בשום מקום שהוא מציין את זה כמו שכתבתי
@אשדודי לא קראתי לצערי כל מה שכתבו פה כי אי אפשר
דרך אגב רוב האשכול בכלל מתייחס לטרול שהשתלט על האשכול
-
טוב!!!
בקשר לדיון האחרון אז אכן המחשב ישן וזקן
והוא לא נכבה כשהמסך נכבה וכן לא מחמת שהבטריה נגמרה אלא כאמור מחמת העומס (החום) השורר על המעבד
אז לסיכום האם יש מישהו שיודע אם יש לי פיתרון כל שהוא אולי להסיר תוכנות שמותקנות על המחשב אולי לעשות איזה ניקוי או ריענון??
תודה מראש -
@מצב אמר בעזרה -מחשב נייד נכבה כל כמה דקות:
אז לסיכום האם יש מישהו שיודע אם יש לי פיתרון כל שהוא אולי להסיר תוכנות שמותקנות על המחשב אולי לעשות איזה ניקוי או ריענון??
משום מה נראה שאתה רוצה לבנות בית חולים על יד הגשר
-
@מצב דבר ראשון והכי דחוף זה לפתור את הבעיה הטכנית ע"י ניקוי המאוורר ומוליכי החום ובעיקר להחליף את המשחה התרמית שברבות השנים לא רק שמאבד מיכולת התיפקוד אלא הוא עוד מפריע להולכת החום,דבר שני באמת לבדוק איזה תהליכים אפשר להוריד מרשימת האיתחול (בעיקרון כמעט הכל אפשר...) ובכלל סתם כך בריא למחשב אחרי כמה שנים לעשות התקנה נקייה של ווינדוס ולהתחיל הכל מחדש בלי כל הזבל שהוא הצליח לצבור שרק ביל גייטס יודע למה זה משמש, תהליך בעיקרון מאד פשוט לגבות את כל חומר המחשב (אם לא ע"י תוכנת גיבוי אז פשוט להעתיק את כל תיקיית המשתמש לכונן אחר) ואז להתקין את מערכת ההפעלה המתאימה ולאחמ"כ להעתיק חזרה את כל הקבצים כמובן שכל זה אם הכונן מתפקד רגיל ואם לא פשוט להחליף אותו (הייתי אומר שמחשב כזה שבעיקרון כבר אמור לצאת לפנסיה והוא עדיין בעבודה מגיע לו לפחות בסוף ימיו ליהנות מSSD שקצת יקל עליו ועל מעסיקו...)