עזרה -מחשב נייד נכבה כל כמה דקות
-
יש 2 מאוררים אחד של המעבד אחד של השנאי , יכול להיות שאחד התקלקל והעסק מתחמם לא!?
קרה לי פעם כזה דבר.. -
יש 2 מאוררים אחד של המעבד אחד של השנאי , יכול להיות שאחד התקלקל והעסק מתחמם לא!?
קרה לי פעם כזה דבר..@זונדל-גרנד אמר בעזרה -מחשב נייד נכבה כל כמה דקות:
קרה לי פעם כזה דבר..שכחת 1 [או יותר] של המארז...
בכל אופן מדובר כאן במחשב נייד עם מעבד ישן שגם לו יש מאוורר 1 [בדרך כלל] לקרר אותו ויכול להיות בהחלט שהצטבר שם אבק או שהמאוורר קצת הזדקן... -
@זונדל-גרנד אמר בעזרה -מחשב נייד נכבה כל כמה דקות:
קרה לי פעם כזה דבר..שכחת 1 [או יותר] של המארז...
בכל אופן מדובר כאן במחשב נייד עם מעבד ישן שגם לו יש מאוורר 1 [בדרך כלל] לקרר אותו ויכול להיות בהחלט שהצטבר שם אבק או שהמאוורר קצת הזדקן...@יהודה-12 אמר בעזרה -מחשב נייד נכבה כל כמה דקות:
בכל אופן מדובר כאן במחשב נייד עם מעבד ישן שגם לו יש מאוורר 1 [בדרך כלל] לקרר אותו ויכול להיות בהחלט שהצטבר שם אבק או שהמאוורר קצת הזדקן...
או שהמשחה התרמית התיישנה ובמקום להוליך את חום המעבד למאוורר זה רק חוצץ בין המעבד למוליך של המאוורר...
-
@מצב תוריד את התוכנה מהקישור הבא תחלץ ותפתח את הקובץ HWmonitor64
ותעלה תמונה כי יש צד רציני שהבעיה בחום של המעבד או משהו כזה.
נ. ב. הדיסק קשיח נראה בסדר -
@יהודה-12 אמר בעזרה -מחשב נייד נכבה כל כמה דקות:
תוריד את התוכנה מהקישור הבא תחלץ ותפתח את הקובץ HWmonitor64
ותעלה תמונה כי יש צד רציני שהבעיה בחום של המעבד או משהו כזה@מצב טעיתי בקריאת האינפורמציה חשבתי שזה הימני מצביע על חום עכשווי אבל זה מצביע על המקסימום המותר.... לפני כמה זמן הפעלת את המחשב?
-
@מצב מה שמוזר זה שהמחשב כמעט לא בעבודה כי ארבעת התרדים עומדים על 1%/3%/4%/7% והוא כבר מגיע ל57 מעלות.... לדעתי זה כבר אומר כמעט הכל
-
@מצב טעיתי בקריאת האינפורמציה חשבתי שזה הימני מצביע על חום עכשווי אבל זה מצביע על המקסימום המותר.... לפני כמה זמן הפעלת את המחשב?
-
@מצב זה כבר לא משנה לי... אם בביצוע כה נמוך המחשב מגיע לחום כזה גבוה אז יש שם משהו
-
תוריד את התוכנה מהקישור הבא תחלץ ותפתח את הקובץ HWmonitor64
ותעלה תמונה כי יש צד רציני שהבעיה בחום של המעבד או משהו כזה@מצב המעבד קצת מידי חם. [ניתן לבדוק יותר טוב ע"י הפעלת תוכנה כבדה ובמקביל להשאיר את התוכנה של הבדיקה פתוחה אם החום של המעבד מגיע ל 100 או 105 מעלות וקורס זה הבעיה].
יש בעיה שחסר זכרון ראם. זה כנראה תוקע את המחשב.
תעלה תמונה ממנהל המשימות. -
@מצב המעבד קצת מידי חם. [ניתן לבדוק יותר טוב ע"י הפעלת תוכנה כבדה ובמקביל להשאיר את התוכנה של הבדיקה פתוחה אם החום של המעבד מגיע ל 100 או 105 מעלות וקורס זה הבעיה].
יש בעיה שחסר זכרון ראם. זה כנראה תוקע את המחשב.
תעלה תמונה ממנהל המשימות. -
תעלה תמונה ממנהל המשימות.
זה תמונה ממנהל המשימות כשהפעלתי מוזיקה ותוכנת פורמט פקטורי (מפעל הפורמטים)
-
תעלה תמונה ממנהל המשימות.
זה תמונה ממנהל המשימות כשהפעלתי מוזיקה ותוכנת פורמט פקטורי (מפעל הפורמטים)
@מצב זהו תראה מה קורה כשאתה מפעיל שתי תוכנות שבקושי אמורים לשאוב משאבים והראם כבר מגיע ל90... וכמובן המחשב כבר משתמש עם הזיכרון הוירטואלי שגורם לדיסק לעלות ל100% לדעתי חוץ מחום במעבד יש פה עוד בעיה של חוסר ראם והבעיה היא עוד יותר שהראם מגיע לשיאו בליח שימוש כמעט אז כנראה יש לך הרבה התנגשויות תהליכים
-
@bbn זה עוד לא יפתור את רוב הבעיות כי חוסר הראם הוא זה שגורם לדיסק להגיע ל100% מכיוון שהמחשב צריך להשתמש בזיכרון הוירטואלי
-
@מצב זהו תראה מה קורה כשאתה מפעיל שתי תוכנות שבקושי אמורים לשאוב משאבים והראם כבר מגיע ל90... וכמובן המחשב כבר משתמש עם הזיכרון הוירטואלי שגורם לדיסק לעלות ל100% לדעתי חוץ מחום במעבד יש פה עוד בעיה של חוסר ראם והבעיה היא עוד יותר שהראם מגיע לשיאו בליח שימוש כמעט אז כנראה יש לך הרבה התנגשויות תהליכים
@שלמה-ווייס השאלה היא אם אין עוד מה לעשות חוץ מלהחליף את הדיסק??
-
@שלמה-ווייס השאלה היא אם אין עוד מה לעשות חוץ מלהחליף את הדיסק??
-
@מצב כמו שהדיסק נראה
הייתי אומר שמדובר בדיסק מכני מסוג HDD שהוא כבר עייף
ויש גם סיכון לחומר שיש בפנים וגם הביצועים בהתאם@bbn באמת צבר את רוב שעות העבודה שלו...