איך יכול להיות שקניתי דיסק און קי 64 GB ובפועל היו רק 57GB לשימוש (7 GB שהם לא שמישים)?
-
@שושנה-קסומה אמר באיך יכול להיות שקניתי דיסק און קי 64 GB ובפועל היו רק 57GB לשימוש (7 GB שהם לא שמישים)?:
למה אתה חושב כך??
למה למען השם ללא תיוג?????
-
@שושנה-קסומה אמר באיך יכול להיות שקניתי דיסק און קי 64 GB ובפועל היו רק 57GB לשימוש (7 GB שהם לא שמישים)?:
למה אתה חושב כך??
כי אני יודע מה הסיבה האמיתי
הסיבה האמיתית הוא
כי הרבה פעמים הג'יגות נופלים לתוך המגות ולפעמים זה הפוך שהמגות נופלים לתוך הג'יגות
יש גם מצב נדיר שכמעט לא רואים את זה שהKB נופלים לתוך המגות (ועוד יותר נדיר ששניהם יפלו לתוך הג'יגות אבל מכיון שזה נדיר נשאיר את זה בצד)יש גם הבדל בין USB 2 לUSB 3
מכיוון שהPinout שונה בהם
יש שמה תוספת של SSRX וTX ופלוס ומינוס
ואם זה מחובר הפוך הוא גם לא יעבודהבנת?!
-
@משחזר-מידע אמר באיך יכול להיות שקניתי דיסק און קי 64 GB ובפועל היו רק 57GB לשימוש (7 GB שהם לא שמישים)?:
למה אתה חושב כך??
כי אני יודע מה הסיבה האמיתי
הסיבה האמיתית הוא
כי הרבה פעמים הג'יגות נופלים לתוך המגות ולפעמים זה הפוך שהמגות נופלים לתוך הג'יגות
יש גם מצב נדיר שכמעט לא רואים את זה שהKB נופלים לתוך המגות (ועוד יותר נדיר ששניהם יפלו לתוך הג'יגות אבל מכיון שזה נדיר נשאיר את זה בצד)יש גם הבדל בין USB 2 לUSB 3
מכיוון שהPinout שונה בהם
יש שמה תוספת של SSRX וTX ופלוס ומינוס
ואם זה מחובר הפוך הוא גם לא יעבודהבנת?!
צודק מצטער על הבלאגן
-
@דייב אמר באיך יכול להיות שקניתי דיסק און קי 64 GB ובפועל היו רק 57GB לשימוש (7 GB שהם לא שמישים)?:
@דייב אמר באיך יכול להיות שקניתי דיסק און קי 64 GB ובפועל היו רק 57GB לשימוש (7 GB שהם לא שמישים)?:
כן.... אבל 7 GB???
זה לא יותר מידיי??
לי יש דיסק-און-קי של 128 ג"ב, שהקיבולת שלו בתכל'ס - רק 114 ג"ב. (14 ג"ב פחות).
ככה זה בכל דיסק נשלף! (למיטב ידיעתי).
-
@שלמה-ווייס אמר באיך יכול להיות שקניתי דיסק און קי 64 GB ובפועל היו רק 57GB לשימוש (7 GB שהם לא שמישים)?:
אם מישהו יכול להיכנס ולהוריד את הדף ולהעלות לכאן מאד אשמח זה מאד מעניין אותי וכנראה גם מישוים אחרים
מצורף... (כדף אינטרנט אופליין - לצפייה בדפדפן גוגל-כרום).
-
@חברים אמר באיך יכול להיות שקניתי דיסק און קי 64 GB ובפועל היו רק 57GB לשימוש (7 GB שהם לא שמישים)?:
לי יש דיסק-און-קי של 128 ג"ב, שהקיבולת שלו בתכל'ס - רק 114 ג"ב. (14 ג"ב פחות).
ככה זה בכל דיסק נשלף! (למיטב ידיעתי).לא. זה לא בכל דיסק נשלף.
זה כנראה רק [או בעיקר] בדיסקים של סאן דיסק, כי לי יש דיסק און קי של סמסונג 256 ג"ב שיש בו [לפי השיטה הבינארית] 239 ג"ב שזה בדיוק לפי החשבון של כפול 0.93 , גם בדיסק און קי של קינגסטון [לדעתי הם גם יותר טובים מסאן דיסק אבל זה לדיון אחר] זה בסדר לפי 0.93 , [בדיסק של 32 ג"ב יש 28.8]
@משחזר-מידע אתה כבר מזמן לא אוהב את סאן דיסק. -
@חיים-הקטן אמר באיך יכול להיות שקניתי דיסק און קי 64 GB ובפועל היו רק 57GB לשימוש (7 GB שהם לא שמישים)?:
@יהודה-12 אני כבר שנים לא אוהב את כרטיסי הזיכרון של סאנדיסק, לא דיסק און קי ולא SD, רק את הנגנים שלהם, וכן מה שמוכרים דיסק און קי של טושיבה גם לא ראיתי דברים טובים, יתכן שהם זיופים.
רק מסמסונג אני מרוצה עד הגג.גם אני כמוך, קינגסטון בדיסק און קי שלהם גם מעולים.
-
@A0533057932 אמר באיך יכול להיות שקניתי דיסק און קי 64 GB ובפועל היו רק 57GB לשימוש (7 GB שהם לא שמישים)?:
ודה-12 ללמוד מכך שבקשיחים לא?
זה תשאל את @משחזר-מידע אני לא מכיר מספיק אותם.