איך יכול להיות שקניתי דיסק און קי 64 GB ובפועל היו רק 57GB לשימוש (7 GB שהם לא שמישים)?
-
@חיים-הקטן אין שום הסבר שיוריד יותר מ2 גיגה בשביל זה ובכל אופן זה לא מתרץ למה זה מופיע כ 57 בסך הכולל
-
@משחזר-מידע החשבון שלך הוא כמו החשבון שלי, רק לא מסביר היכן נעלמו עוד כ2 ג"ב נוספים
-
@חיים-הקטן אמר באיך יכול להיות שקניתי דיסק און קי 64 GB ובפועל היו רק 57GB לשימוש (7 GB שהם לא שמישים)?:
רק לא מסביר היכן נעלמו עוד כ2 ג"ב נוספים
בשביל זה ביקש המבקש צילום מסך של ניהול דיסקים
diskmgmt.bat -
@bbn אמר באיך יכול להיות שקניתי דיסק און קי 64 GB ובפועל היו רק 57GB לשימוש (7 GB שהם לא שמישים)?:
עקב התקנת מערכת הפעלה, תוכנות ,
שטויות
@bbn אמר באיך יכול להיות שקניתי דיסק און קי 64 GB ובפועל היו רק 57GB לשימוש (7 GB שהם לא שמישים)?:
ושיטה שונה של מדידת נפח האחסון
זה כן
-
@משחזר-מידע אמר באיך יכול להיות שקניתי דיסק און קי 64 GB ובפועל היו רק 57GB לשימוש (7 GB שהם לא שמישים)?:
שטויות
זה לא אני אומר
זה מה שכתוב לי על דיסק קשיח חיצוני SSD של סאנדיסק -
@דייב אמר באיך יכול להיות שקניתי דיסק און קי 64 GB ובפועל היו רק 57GB לשימוש (7 GB שהם לא שמישים)?:
@דייב אמר באיך יכול להיות שקניתי דיסק און קי 64 GB ובפועל היו רק 57GB לשימוש (7 GB שהם לא שמישים)?:
ממתי יש דיסק און קי 57????
מה השאלה שלך? יש 64
-
@משחזר-מידע אמר באיך יכול להיות שקניתי דיסק און קי 64 GB ובפועל היו רק 57GB לשימוש (7 GB שהם לא שמישים)?:
שטויות
זה לא אני אומר
זה מה שכתוב לי על דיסק קשיח חיצוני SSD של סאנדיסקכן אבל זה לא מתרץ למה הסך הכולל של הדיסק קטן רק למה יש פחות מקום פנוי
-
@שלמה-ווייס יכול להיות שזה לא מופיע בכלל כשטח של הדיסק
-
נקנה בבזאר המציאות ב"ב
מסביר הכל