לוח שנה עיברי בגירסה של N.H.B לא מכוון
-
הלוח שנה העיברי שיש לי. בשיואמי בגירסה של M.H.B מכוון על יום אחד ליפני לדוגמא היום יום רביעי ו אלול .ומופיע לי במכשיר שהיום יום שלישי ו באלול .משהו יודע איך מסדרים את זה ????
@אשדודי הטעות היא אחרת
כלומר בשבוע לא מתחיל מיום ראשון אלא מיום לפני ראשון
אבל זה באג גם אצלי -
@אשדודי הטעות היא אחרת
אבל זה באג גם אצלי@A0533057932 אמר בלוח שנה עיברי בגירסה של N.H.B לא מכוון:
@אשדודי הטעות היא אחרת
אבל זה באג גם אצליאהה אוקיי הבנתי אבל זאת התוצאה ...והזכרתי את הגירסה של M.H.B כי א. זה מה שיש לי ב. עד כמה שזכור לי ליפני שעשיתי עידכון גירסה הלוח היה בסדר אבל אני לא בטוח.
-
@A0533057932 אמר בלוח שנה עיברי בגירסה של N.H.B לא מכוון:
@אשדודי הטעות היא אחרת
אבל זה באג גם אצליאהה אוקיי הבנתי אבל זאת התוצאה ...והזכרתי את הגירסה של M.H.B כי א. זה מה שיש לי ב. עד כמה שזכור לי ליפני שעשיתי עידכון גירסה הלוח היה בסדר אבל אני לא בטוח.
@אשדודי לא הובנתי
אני גם משתמש בגרסה של M.H.B ורציתי לומר שזה באג לא במכשיר שלך אלא בכולם -
@אשדודי לא הובנתי
אני גם משתמש בגרסה של M.H.B ורציתי לומר שזה באג לא במכשיר שלך אלא בכולם@A0533057932 אמר בלוח שנה עיברי בגירסה של N.H.B לא מכוון:
@אשדודי לא הובנתי
אני גם משתמש בגרסה של M.H.B ורציתי לומר שזה באג לא במכשיר שלך אלא בכולםאהה לא יודע למה חשבתי שיש לך גירסה שלך אולי יש משתמש שמזכיר את השם משתמש שלך בכול אופן אין לזה תקנה עד העידכון גירסה???
-
@A0533057932 אמר בלוח שנה עיברי בגירסה של N.H.B לא מכוון:
@אשדודי לא הובנתי
אני גם משתמש בגרסה של M.H.B ורציתי לומר שזה באג לא במכשיר שלך אלא בכולםאהה לא יודע למה חשבתי שיש לך גירסה שלך אולי יש משתמש שמזכיר את השם משתמש שלך בכול אופן אין לזה תקנה עד העידכון גירסה???
@אשדודי יש משתמש דומה לשלי עם גרסה
אני כל הזמן מקבל הודעות ששואלות כמה עולה הגרסה שלי
לא ידוע לי על תקנה לזה חוץ מגרסה כי זה לא אפליקציה מהחנות כך שלכאורה לא יהיה לזה פיתרון עד גרסה 5 -
א אלישי העביר נושא זה מ-שיאומי +Qin1s ב-