menu_defs.xmlקובץ
-
@אלישי כתבת פה באחד המקומות שאי פעם תעלה את הקובץ הזה menu_defs.xml לטובת חברי הפורום יש לך אותו?
-
אני אשמח לקובץ כזה לc2 ול208
-
@המביט-לארץ אמר בmenu_defs.xmlקובץ :
@אלישי כתבת פה באחד המקומות שאי פעם תעלה את הקובץ הזה menu_defs.xml לטובת חברי הפורום יש לך אותו?
מה זה הקובץ הזה?
-
@משה כהן זה קובץ שכתוב בו כל מיני אפשריות שאפשר לכתוב בקובץ הxml
-
@אלישי ?
-
-
@אלישי תודה רבה רבה!
זה לc2 או ל208? ואם זה לסי 2 אשמח אם תביא לי גם ל208 כי הם לא אותו תפריט תודה! -
-
@המביט-לארץ זה ל-208.... ל-C2 תצטרך להוריד את מה שלא רלוונטי.. (בכל אופן תצטרך ללמוד את הקובץ קצת)..
-
@אלישי כן אבל ב208 יש דברים שאין בסי 2.
אגב אשמח אם תוכל להביא לי את הקובץ הזה כקובץ טקסט שאוכל להוריד אותו כעת דרך האופרה -
סליחה בהודעה הקודמת כונתי להפך שיש דברים שיש בסי שתים ואין ב208 ככה שלא יעזור אם אני אמחק (אין לי אפשרות לערוך את ההודעה הקודמת דרך אופרה.)
-
@המביט-לארץ הנה: menu_defs.xml.txt
למעשה זה הפוך יש דברים ב-208 ואין בסי 2... -
@אלישי תודה רבה אם כי משום מה אני לא מצליח להוריד את זה..
ומה שאמרת שיש דברים שיש ב208 ואין בסי שתים זה נכון אבל יש גם הפוך דברים שיש בסי שתים ואין ב208 אם תרצה אביא לך דוגמאות.. -
@אלישי למשל משהו שעכשיו עולה לי בראש כי התעצבנתי שאין אותו ב208 זה באבטחה שבסי שתים יש אפשרות שנקראת רמת אבטחה שהיא אומרת שיש אפשרות לדרוש קוד אבטחה ישר אחרי דרישת קוד פין שזה נזקק לי מסיבות מסוימות וב208 אין את האפשרות הזאת לצערי ויש עוד דברים ואכמ"ל
-
@אלישי רק לי הקובץ פגום? או שאני מוריד אותו לא נכון?
-
-
@A0533057932 זה לא קובץ להכנסה איפשהוא... זה קובץ ללימוד וחקירה..
-
@אלישי אבל יש בו רק תתי תקיות ולא יותר מכך למשל ב208 נסיתי להגיע להודעת הבזק ולהוציא אותה החוצה כי היא נמצאת בשורה שנקראת הודעות אחרות ולא מצאתי את שמה
-
-
@אלישי אני רואה שעדכנת את הקישור להורדה
2/33