שיאומי qin 1s+ שנקנה מחו״ל
-
שלום,
אני מעוניין לרכוש כזה מחו״ל ואני מוכן להסתדר עם האנגלית, השאלה שלי האם תיהיה לי האפשרות לקרוא טקסט בעברית בדפדפן? אפשר לכתוב בעברית?
והאם אני אוכל להריץ אפליקציות כמו וויז, פנגו, וואטספ. כמובן לא אכפת לי שישארו באנגלית
מקצת מה שקראתי אפשר באנגלית אבל השאלה אם אני מקליד עכשיו שם רחוב בעברית בוויז זה יתן ליתודה לכל העונים
-
@meir5 דבר ראשון תקנה את הגירסא הרוסית כדי שיהיה פתוח להתקנות.
דבר שני כל מה שכתוב בעברית יופיע בעברית אבל לכתוב בעברית לא תוכל כי אין למכשיר מקלדת עברית.
תוכל מקסימום להתקין מקלדת כמו של סמארטפון אבל זה יעבוד רק באפליקציות שתתקין ולא במובנה. -
@hvusv1234 וואו תודה רבה על המענה המהיר!
אז כדי שיהיה אפשר לכתוב מהמקשים בטלפון בעברית, יהיה חייב להתקין גרסא אחרת? אין איזו דרך לערוך את הגרסא הנוכחית? יצא לי להכשיר נוקיה c2 שזה ממש פשוט אמנם.. אבל הכוונה שיש לי קצת רקע טכני.
והאם האפליקציות הנ"ל יעבדו לי? או שזה תלוי רק אם האפליקציה היא בינלאומית כמו וויז למשל -
@A0533057932
תודה, אני מניח שחיפשו פה בעבר, האם יש כזה apk של מקלדת עברית מסתובב איפשהו? או שחבל על המאמץ.. -
@meir5 אמר בשיאומי qin 1s+ שנקנה מחו״ל:
@A0533057932
תודה, אני מניח שחיפשו פה בעבר, האם יש כזה apk של מקלדת עברית מסתובב איפשהו? או שחבל על המאמץ..יש מקלדות שמתאימות לסמארטפון ויכולות לעבוד לך אבל כפי שאמרתי זה לא יעבוד לך באנשי קשר במוזיקה ובהודעות והערות בקיצור כל האפליקציות המובנות.
אלא רק במה ששתקין.
וכן אם תקנה את הגירסא הרוסית תוכל להתקין כל אפליקציה.
לגבי עברית באפליקצייה אני חושב שאם יש לה עברית בשפות זה אפשרי -
@meir5 אמר בשיאומי qin 1s+ שנקנה מחו״ל:
@hvusv1234
אז אין דרך להשתמש במקלדת סמארטפון לדפדפן המובנה אלה רק לדפדפן חדש שאתקין מבחוץ?
ושאלה נוספת, איך עובדת המקלדת הזאת צריל לסמן עם העכבר או שאפשר לעבור בין האותיות עם מקשי הניווט של הטלפון
תודה לכל העוזריםאפשר לדפדפן המובנה גם.
וזה עובד עם עכבר והוא משמש במקום המגע.
זה דבר שאפשר להפעיל בהגדרות אבל לא על דברים מובנים חוץ מהדפדפן המובנה שכן. -
אם יש לך גירסה רוסית לא צריך לפרוץ אני קניתי רגיל ואפשר לפרוץ יש הוראות בפורום
יש אומרים שיש הרבה מעלות בגרסאות שאין בפרוץ אנגלית
בנושא מקלדת יש בפורום משתמשים שיש להם מקלדת רגילה בעברית ומוכנים לתת לך אבל זה לא כמו המקלדת של כשר רשמי הוא עושה קצת בעיות במחיקת מספרים בספר טלפונים -