בקשה | עכבר ארגונומי
-
לילה טוב
מניסיון אישי, העכברים המצויים - גם האיכותיים - גורמים לכאב בפרקי האצבעות ובשורש כף היד לאחר שימוש ממושך ומסיבי (גרפיקה וכדו'), שהולך ומתחזק עם הזמן, ומחייב הפוגה. אשמח לקבל מידע על עכבר שנוח לעבודה ובריא ליד - גם בשימוש מסיבי.
אשמח גם לשמוע עצות נוספות בענין.
תודה רבה! -
לילה טוב
מניסיון אישי, העכברים המצויים - גם האיכותיים - גורמים לכאב בפרקי האצבעות ובשורש כף היד לאחר שימוש ממושך ומסיבי (גרפיקה וכדו'), שהולך ומתחזק עם הזמן, ומחייב הפוגה. אשמח לקבל מידע על עכבר שנוח לעבודה ובריא ליד - גם בשימוש מסיבי.
תודה רבה!@נגן יש לי עכבר של חברת סילבר ליין -מעולה מעוצב לכף היד ומכיל 6 לחצנים
ימני
שמאלי
גלגלת
לחצן כיוון מהירות תזוזת הסמן
לחצן אחורה
לחצן קדימה
והוא אלחוטי ממש נהנה ממנו אפשר לעבוד אתו שעות -
@נגן יש לי עכבר של חברת סילבר ליין -מעולה מעוצב לכף היד ומכיל 6 לחצנים
ימני
שמאלי
גלגלת
לחצן אחורה
לחצן קדימה
והוא אלחוטי ממש נהנה ממנו אפשר לעבוד אתו שעות@יהושע-זופניק אפשר לקבל פרטים על הדגם?
-
@נגן יש לי עכבר של חברת סילבר ליין -מעולה מעוצב לכף היד ומכיל 6 לחצנים
ימני
שמאלי
גלגלת
לחצן אחורה
לחצן קדימה
והוא אלחוטי ממש נהנה ממנו אפשר לעבוד אתו שעות@יהושע-זופניק כמדומני שיש לי עכבר כזה ואני לא מרוצה ממנו מבחינת הארגון של הלחצנים.
לא יודע מה המצב בעבודה ממושכת כיוון שגנזתי אותו.
אבל הוא לא נראה כזה ארגונומי כמו שאתה אומר אלא הוא מאוד פשוט, אא"כ יש לך משהו אחר שלהם. -
@נגן יש עכבר של HP ממש נוח
מצ"ב קישור:
https://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=959879@משתמש-חדש עבדת איתו כמה שעות רצוף יום יום שאתה ממליץ?
-
@משתמש-חדש עבדת איתו כמה שעות רצוף יום יום שאתה ממליץ?
פוסט זה נמחק! -
@A0533057932 אמר בבקשה | עכבר ארגונומי:
כן,
עבדתי הרבה זמן איתו, והוא ממש נוח מומלץ -
לילה טוב
תודה רבה!