יש אפשרות לפרוץ סיסמת ווינדוס 10 עם נעילת PIN או טביעת אצבע ע"י CMD?
-
פוסט זה נמחק!
-
@oryadaniely מסתמא כן נכנסתי דרך חשבון מנהל.
@ירושלמיי ראית ואני בכל זאת מעדיף דרך CMD (אני גם לא בטוח שהתוכנה הנ"ל תעבוד במקרה הנ"ל). -
@שלמה-ווייס מה לא עובד? הפקודה או התוכנה? את הפקודה בדקתי 1909 אם אני זוכר נכון ועבד..
-
@א-ב-ג אמר ביש אפשרות לפרוץ סיסמת ווינדוס 10 עם נעילת PIN או טביעת אצבע ע"י CMD?:
@chv כן מאפס את הסיסמא לסיסמא שלי ונכנס הבעיה מתחילה שהוא דורש PIN ולא סיסמא
סיסמה היא ה default ותמיד ניתן להשתמש בה כדי להכנס.
(לא ניתן להגדיר pin או טביעת אצבע בלי להגדיר קודם סיסמה). -
@שלמה-ווייס אמר ביש אפשרות לפרוץ סיסמת ווינדוס 10 עם נעילת PIN או טביעת אצבע ע"י CMD?:
@בנצי-20 צודק שהסיסמא ברירית מחדל אבל מה אתה רוצה שיקרה בכזה מצב ששינו רק את הסיסמא? שהמחשב ישכח מהפין וטביעת האצבע?
לא, אבל יהיה אפשר להכנס דרך הסיסמה.
-
@בנצי-20 אמר ביש אפשרות לפרוץ סיסמת ווינדוס 10 עם נעילת PIN או טביעת אצבע ע"י CMD?:
@שלמה-ווייס אמר ביש אפשרות לפרוץ סיסמת ווינדוס 10 עם נעילת PIN או טביעת אצבע ע"י CMD?:
@בנצי-20 צודק שהסיסמא ברירית מחדל אבל מה אתה רוצה שיקרה בכזה מצב ששינו רק את הסיסמא? שהמחשב ישכח מהפין וטביעת האצבע?
לא, אבל יהיה אפשר להכנס דרך הסיסמה.
(ואז כמובן למחוק, לשנות, את הpin או הטביעת אצבע , כאוות נפשו)
-
@בנצי-20 @שלמה-ווייס @oryadaniely טוב סליחה, עכשיו שמתי לב שאכן הטעות שלי הייתה במה שלא הפעלתי CMD כמנהל וגם שאפשר להיכנס בקוד הרגיל (קצת מוזר א"כ למה ה PIN?). אבל לכאורה זה אומר שגם מבחוץ אני לא יוכל להפעיל כמנהל במחשבים שככה זה מוגדר אצלם ומעניין אם יש דרך לעקוף את זה..