שעון מעורר נדלק מעצמו
-
@josh אמר בשעון מעורר נדלק מעצמו:
יש לי את המכשיר של שיאומי מיבוא מקביל ובשבתות הוא משגע אותי, הוא נדלק על צלצולים שמכוונים בשעון מעורר למרות שאני מוודא במאת האחוזים בערב שבת שכל הצלצולים מכובים, האם יש למישהו פתרון לבעיה?
ערב שבת זה יום שישי
שים לב שלא התבלבלת וכיבית את ''שבת'' -
@סופר אמר בשעון מעורר נדלק מעצמו:
@צדיק-תמים אתה מדבר על שיאומי - Qin 1s+ ???????
צודק.. לא חשבתי על זה.
-
יש פלאפונים שלא עוזר לכבות את הצלילים אלא צריך לכבות את השעון מעורר עצמו
-
בכל ערב שבת תכוון בהגדרות של עוצמה (נמצא בווילון ההגדרות) את שעון מעורר על אפס.
-
@josh יש מצב במכשיר של התראות מהזמניים הילכתיים של הדלקת נרות שקיעה זריחה וכו תבדוק שזה לא מגיע משם ההתראה...ביבוא המקביל צריך פשוט לבטל את העכבר בזמנים הלכתיים ואז להכנס לזמנים הלכתיים וללחוץ על המקש השמאלי ביותר למעלה מעל המקש שעונים לשיחה ואז יפתח הגדרות דרך שם אפשר להגיע להתראות בזמנים הלכתיים ...תעדכן אם זה קשור זה יעזור למלא אנשים ששמעתי שיש להם את הבעיה הזאת דווקא בשבת...
-
אפשר להתקין שעון מעורר אחר..
-
@אשדודי זה לא קשור לזה זה מהשעון המעורר
@זונדל-גרנד אין לי אפשרות להתקין אפליקציות
אבל מה שכן שמתי לב שיש לי הרבה שעונים מעוררים לכל שעת קימה (מה לעשות...) כך שהרבה פעמים שעון מעורר אחד מבטל את קודמו בלי שאני כיביתי אותו וברשימה של השעונים אני רואה שהוא כבוי בפועל הוא יידלק לי יום למחרת באותה שעה, הפיתרון לזה הוא לפני שבת פשוט לעבור על כל השעונים המעוררים ולהדליק ולכבות מיד וזה פותר את הבעיה. -
@josh אמר בשעון מעורר נדלק מעצמו:
יש לי את המכשיר של שיאומי מיבוא מקביל ובשבתות הוא משגע אותי, הוא נדלק על צלצולים שמכוונים בשעון מעורר למרות שאני מוודא במאת האחוזים בערב שבת שכל הצלצולים מכובים, האם יש למישהו פתרון לבעיה?
קורה גם לי לע"ע אין לי מושג מה אפשר לעשות,
יצרתי שעונים לפי ימים משהו אחד לשבת ואחר ליום חול עם סימונים כי מה שהוא ח"פ עובד תמיד- ודווקא בשבתות- לא יודע למה
אני שוקל להחליף גירסרא בגלל זה
בהצלחה -
@זונדל-גרנד אמר בשעון מעורר נדלק מעצמו:
@MERS אמר ב[שעון מעורר נדלק מעצמו]
אני שוקל להחליף גירסרא בגלל זה
בהצלחהלהחליף או לבנות גרסה?
לקנות ממישהו- אני לא מבין כ"כ באנדרואיד
-