עידכונים בעניין הגירסא M.H.B
- 
@moshep האם אתה יודע האם בגירסה הזאת מותקן כבר תעודות אבטחה של נטפרי ויהיה אפשר להשתמש בסים של נטפרי לוויז ומייל? 
- 
@ד-מ אמר בעידכונים בעניין הגירסא M.H.B: @moshep מתי יהיה אפשר לעדכן גירסה ישנה 3.1 של בוסקילה @M-H-B בשליטה מרחוק כמו שלום כהן ? א"א ולא יהיה אפשר. 
 תצטרך לבוא לעדכן פיזית.
 אפשר חלק לעדכן אונליין, כמו אצל שלום כהן, אבל לא ברמה של מגרסא 3.1 ל7...
 שינו שם יותר מידי דברים.@moshep אמר בעידכונים בעניין הגירסא M.H.B: בנתיים לא ידוע לי על צפי לכזה דבר. לי אמר (אתה יודע מי...) שאפשר אבל לא בכזה פער. 
- 
@ד-מ אמר בעידכונים בעניין הגירסא M.H.B: @moshep מתי יהיה אפשר לעדכן גירסה ישנה 3.1 של בוסקילה @M-H-B בשליטה מרחוק כמו שלום כהן ? א"א ולא יהיה אפשר. 
 תצטרך לבוא לעדכן פיזית.
 שינו שם יותר מידי דברים.@moshep אמר בעידכונים בעניין הגירסא M.H.B: בנתיים לא ידוע לי על צפי לכזה דבר. לי אמר (אתה יודע מי...) שאפשר אבל לא בכזה פער. 
- 
@מישהו12 היי איך יוצרים קשר עם M.H.B? יש מצב שיוסיפו אפליקציות כמו BIT? יש לי גרסה 6.2.1 יצא גרסה יותר חדשה? @uman777 איני צוות התמיכה של MHB. 
 בנוגע לשאר@uman777 אמר בעידכונים בעניין הגירסא M.H.B: יש מצב שיוסיפו אפליקציות כמו BIT? לא יודע. @uman777 אמר בעידכונים בעניין הגירסא M.H.B: יש לי גרסה 6.2.1 יצא גרסה יותר חדשה? כן, 7.0 
- 
@uman777 איני צוות התמיכה של MHB. 
 בנוגע לשאר@uman777 אמר בעידכונים בעניין הגירסא M.H.B: יש מצב שיוסיפו אפליקציות כמו BIT? לא יודע. @uman777 אמר בעידכונים בעניין הגירסא M.H.B: יש לי גרסה 6.2.1 יצא גרסה יותר חדשה? כן, 7.0 
- 
 תצטרך לבוא לעדכן פיזית.
 שינו שם יותר מידי דברים.@moshep אמר בעידכונים בעניין הגירסא M.H.B: בנתיים לא ידוע לי על צפי לכזה דבר. לי אמר (אתה יודע מי...) שאפשר אבל לא בכזה פער. @מישהו12 אגב לא צריך דווקא ללכת לשם כדי לעדכן...